Sleep Test с Ана Пападопулу

6277
Sleep Test с Ана Пападопулу

Много хора в действителност не знаят на какъв матрак ще се чувстват най-удобно. Някои предпочитат по-твърд, други – по-мек матрак. А какво се случва, ако сте двойка и имате различни нужди? Често с възрастта потребностите на тялото се променят. Когато избирате нов матрак, най-вероятно го изпробвате в магазина. Надяваме се, че го правите! Все пак ще спите доста години на него. И едва ли сменяте матрака си всяка година. Има и случаи, в които сте изпробвали матрака и сте го харесали, но след няколко нощи вкъщи, откривате, че сте направили ужасна грешка и  той изобщо не е това, което сте очаквали. И тогава какво?

Изборът на добър матрак е изключително важно решение. Защото сънят играе основна роля за добро здраве. Пълноценният сън ни зарежда с енергия, позволява на мозъка ни да обработи натрупаната през деня информация. Влияе позитивно на нервната система - разтоварваме  се от натрупания стрес. Подпомага имунната система. Възстановява тялото ни – кости, мускули и стави. Ускорява метаболизма.

Как актрисата Ана Пападопулу се справя с динамичното си ежедневие?

Тя е красива, магнетична, фина и пълна с енергия! Изключително топла и добронамерена! Постоянно е в движение, непрекъснато заета &ndash...

Представяме ти Слийп Теста на Dormeo с актрисата Ана Пападопулу. В трите видеа, ще откриеш искрените и неподправени реакции на чаровницата, по време на тестването на матраците Дормео. Виж избора на Ана и се запознай с основните правила при избор на матрак.

Можеш да намериш всички матраци на Dormeo с 30 дни тест период, безплатна доставка, 0% лихва и 15 г. гаранция

Представяме ти Слийп Теста на Dormeo с актрисата Ана Пападопулу…

Защо Мариела и Евгени Будинови се будят щастливи сутрин?

Евгени Будинов споделя: „Откакто имаме новия матрак Дормео, предпочитаме повече да седим в леглото вкъщи и да се гушкаме… ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес