X
 
 

ГЕРБ в Смолян номинира Николай Мелемов за трети мандат

1400 0
photo of ГЕРБ в Смолян номинира Николай Мелемов за трети мандат
Снимка: Actualno.com
За кмет на Смолян ГЕРБ номинира сегашния градоначалнлик Николай Мелемов, който управлява общината от 2011 година.

Предложението за издигане на кандидатурата му бе направено на номинационното събрание снощи от заместник-кмета Марин Захариев. То получи пълно одобрение от всички участници в събранието, без нито един глас „против“ или „въздържал се“.

Смолян чества 100 г. от раждането на най-строгия зевзек КАТ-аджия в България  

100 години от раждането на Стефан Бадев – Маршала, известен като най-строгия зевзек КАТ-аджия в България, чества Смолян снощи. Ор...

Мелемов благодари за доверието и заяви, че ГЕРБ в Смолян печели доверие вече толкова години, защото е близо до хората. Той даде заявка, че така ще бъде и занапред – с открито и честно управление, чувствително за проблемите на гражданите.

Имаше и втора номинация – на сегашния председател на ОбС Данчо Киряков, бивш кмет на Смолян, но само 5 души я одобриха, един бе „против“, а останалите 50 се въздържаха.

За следващ мандат -14-ти поред,  бе номиниран кметът на Търън – Явор Говедаров. Одобрени бяха  и номинациите за следващ мандат на кметовете на Смилян (Чавдар Червенков), на Широка лъка (Васил Седянков), на Могилица (Милко Кисьов) и на Влахово (Недко Димитров).

Смолянската болница с нови апарати и оборудване за хемодиализа

С нови апарати и оборудване работи Отделението по хемодиализа към МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ – Смолян, съобщиха от пре...

На събранието не бяха издигнати кандидати за селата Момчиловци и Виево, което по думите на кмета ще стане по-нататък. Той бе категоричен, че ГЕРБ ще има кандидати за всички села. За съветници бяха номинирани 30 души.

Събранието бе водено от д-р Даниела Дариткова – общински ръководител на ГЕРБ в Смолян, председател на парламентарната група на ГЕРБ и на здравната комисия в Народното събрание. Тя е и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители