Полицай от Смолян получи отличие на церемонията “Полицай на годината”

16837
Полицай от Смолян получи отличие на церемонията “Полицай на годината”

21-то поредно издание на церемонията “Полицай на годината” се проведе на 5 януари. На нея са отличени полицейски служители и колективи, постигнали значими успехи в борбата с престъпността, опазване на обществения ред и сигурността на гражданите.

Предвидена е и специална награда за граждански принос към работата на полицията. Инициативата е на Министерството на вътрешните работи съвместно с фондация “Доверие и закрила”.

Уволнили шефа на МВР-Смолян заради депутат от ДПС?

Заповед за дисциплинарното уволнение на отстранения областен шеф на МВР Евгений Василев е получена в Областната дирекция на МВР в Смоля...

Трета индивидуална награда отива при полицай Славей Альошев Бисеров от първа група „Охрана на държавната граница“ на Граничен полицейски участък „Гоце Делчев“ към Регионална дирекция “Гранична полиция”- гр. Смолян.

Наградата му се връчва за проявена инициативност, професионализъм при изпълнение на функционалните задължения и предотвратяване на престъпление с висока степен на обществена опасност. На 15 март миналата година Славей Бисеров ръководи гранично-полицейски наряд на Граничен контролно-пропускателен пункт-Илинден. Той извършва допълнителна проверка на румънски товарен автомобил, пътуващ от Гърция за Румъния. Между декларираната стока граничният полицай установява скрита в кашони пресована суха тревиста маса. В превозното средство са открити и задържани общо 602 килограма канабис.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян