83-годишен почина при пожар в Смилян, гори и къща в Турян

810
83-годишен почина при пожар в Смилян, гори и къща в Турян
Снимка: Михаил Василев
Пожар със смъртен случай е станал снощи в родопското село Смилян, съобщават от ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“.

В 22,34 часа е получен сигнал за пожар в къща в с. Смилян, община Смолян. При пристигане на мястото на инцидента екипът от РС ПБЗН – Смолян, установява, че има загинал човек. Вероятната причина е обгазяване. Загиналият е мъж на 83 години. Предполагаемата причина е паднала жар от печка на твърдо гориво. Унищожени са около 3 кв.м. дюшеме, каса на врата и др.

Заради пожар: Неочаквана ваканция в пловдивско училище

Учениците от пловдивското начално училище "Свети Климент Охридски" няма да учат в следващите 3 дни. Причина за това е избухналият тази ...

В момента пък в друго родопско село - Турян гори къщата, в чието мазе овчарят Петър Русев наръга преди две години приятелката си Милена. Тя бе намерена на 20-тина метра от къщата, починала от кръвозагуба.

Зловещото убийство на 55-годишната жена през март 2017-та потресе Смолян, защото селото е много близо до града, а такива посегателства в района са изключително редки.

Две пожарни се опитват да загасят огъня в къщата, която е собственост на Мария Стронгелова от Смолян, а колите се зареждат от хидрант в Смолян, казват очевидци.  

 

Мъж загина след голям пожар в Русе

Мъж загина при пожар тази нощ в Русе, предаде кореспондентът на БГНЕС от крайдунавския града. Инцидентът стана в къща в непосредствена...

 

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители