Gallup - Швейцария, проучва образа на България в пет ключови за туризма държави

1168
Gallup - Швейцария, проучва образа на България в пет ключови за туризма държави
Снимка: БГНЕС
Gallup International Association, регистрирана в Цюрих (Швейцария) ще проучва образа на България в пет ключови за туризма държави – САЩ, Франция, Чехия, Полша и Испания.  

Договорът за широкомащабното проучване между компанията и министър Николина Ангелкова като възложител е за сумата от 117 819 лв. без ДДС (140 819 лв. с ДДС), а срокът за изпълнението му е 90 дни.

Ангелкова: България има голям потенциал в туризма, който предстои да бъде открит

България е сред страните с огромен потенциал за инвестиции в туризма, който предстои да бъде открит от бизнеса, и ние ще насърчим този ...

Изпълнителят е избран чрез процедура на договаряне без предварително обявление и компанията с представители Кънчо Стойчев, председател на УС и Михаел Ницше – зам.-председател на УС, е била единствената поканена да подпише контракта.

Причината за това е, според документацията от обществената поръчка, е, че Gallup International Association е водеща организация за маркетингови изследвания и проучвания на общественото мнение с 72 членуващи агенции и покритие на 89% от световния пазар.

И дружеството притежава изключителните права върху индивидуална словна марка “VOICE OF THE PEOPLE” съгласно онлайн-референция на Федералния институт за интелектуална собственост, Берн, Швейцария.

Ангажимент на компанията е да обследва обликът на България като туристическа дестинация в пет перспективни за страната пазара. Проучването обхваща показатели като осведоменост, оценка, личен опит, намерение за пътуване, очакване от дестинацията.

За Великден хотелите по морето разчитат отново на румънските туристи

Румънският пазар е основен за туризма ни през това лято, заяви експертът в туризма проф.д-р Стоян Маринов. „За Великден, специалн...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители