Грейна Коледната елха в Пловдив (ВИДЕО)

7428
Грейна Коледната елха в Пловдив (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com/Елин Андреев
Тържествено бяха запалени светлините на Коледната елха в центъра на Пловдив. Символичен старт на празниците даде 6-годишната София Папазова, със съдействието на кмета Здравко Димитров.

Коледната елха в Стара Загора грейва на 5 декември

12-метровата елха, която беше засадена миналата година на специалната сцена на обновения площад в Стара Загора, ще грейне, обсипана в к...

„Наближава най-светлият празник – Коледа, който ни връща топлината на детството. Нека всички ние да запазим детската си вяра в чудесата и доброто“, каза в поздравлението си към стотиците присъстващи кметът Здравко Димитров.

Запалването на елхата бе съпътствано от уникална 5-минутна заря, а гостите имаха възможността да се насладят на ангелските гласчета на децата от вокална формация „Омайниче“. След като празничните светлинки грейнаха, програмата продължи с изпълненията на талантливите пловдивски деца от фолклорен състав „Луди млади“ към Народно читалище „Проф. Кирил Дженев 2019“.

Грейна коледната елха във Варна

Коледната елха в морската ни столица грейна тържествено тази вечер.  Стотици варненци се събраха на площад "Независимост", за да ...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители