Конкурс за съвременни пластики обяви община Казанлък

175
Конкурс за съвременни пластики обяви община Казанлък
Снимка: Община Казанлък
Открит конкурс за идеен проект на съвременни пластики в градска среда - парк „Розариум“, е обявен от община Казанлък. Насочен е към съвременните визуални решения за обществени пространства, а целта е да се изберат идейни проекти на съвременни и оригинални пластики, които да се инсталират в Града на розите. В конкурса могат да участват български физически и/или юридически лица или техни обединения, които имат опит в художественото и/или пластичното изкуство. Очакванията са да се предложат оригинални идеи и концепции, които да се реализират в градската среда на Казанлък.

Одобрените идейни проекти ще дадат възможност община Казанлък да възложи изработката на две скулптурни композиции. Класираните на първите три места ще получат парични награди от общината съответно в размер на 1000, 800 и 500 лева.

Казанлъшкият общински театър e победител във фестивала „Комедийният хит на сезона”

С постановката на „Том, Дик и Хари” на Рей Куни на Общинският театър „Любомир Кабакчиев” завоюва почетната стат...

Конкурсната програма и всички нейни приложения са публикувани на интернет страницата на община Казанлък.

Конкурсните проекти и изискваните документи за участие се представят от участника или от упълномощен от него представител лично или чрез пощенска/друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка в деловодството на община Казанлък или на адрес: гр. Казанлък, бул. „Розова долина” № 6, информационен център, гише № 2. Въпроси към възложителя могат да се задават до 17:00 ч. на 29 април 2019 г. Крайният срок за участие в конкурса е 08 май 2019 г., сряда.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители