Община Варна организира безплатен концерт за най-малките

511
Община Варна организира безплатен концерт за най-малките
Снимка: iStock/Guliver
Безплатен концерт ще радва най-малките жители на Варна на 14-ти октомври от 11:00 часа в зала 1 на Фестивалния и конгресен център. Събитието е под надслов "Магията на киното" и е част от съпътстващата програма "Варненско лято за деца".

По време на концерта ще звучат музикални изпълнения от някои от най-любимите филми и мюзикъли. На живо ще се появят героите от "Цар Лъв", "Аладин", "Карибски пирати", "Междузвездни войни", а също и от мюзикълите "Фантомът на операта" и "Мама миа".

Бляскава световна премиера на "Mamma Mia!" (СНИМКИ)

Световната гала премиера на продължението на едно от най-обичаните заглавия на десетилетието "Mamma Mia!" се проведе този понеделник, 1...

Концертът е със специалното участие на симфоничния оркестър при НУИ "Добри Христов" – Варна, диригент-маестро Страцимир Павлов, а водещ ще е Руми Петрова в любимата на малчуганите роля на Госпожа Виола.

Поредицата "Варненско лято за деца" ще продължи и в следващите месеци с матинета на 4-ти ноември и 2-ри декември, отново в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център, от 11:00 часа.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители