Още по-строг контрол в казанлъшкия квартал "Кармен" 

631
Още по-строг контрол в казанлъшкия квартал "Кармен" 
Снимка: Община Казанлък
От утре, 19 март, ще бъдат затворени всички северни входно-изходни артерии на кв. „Кармен” откъм бул. „Александър Батенберг” в Казанлък. За тази цел ще бъдат запушени входовете по настоящата ограда, съобщават от пресцентъра на общината.

В квартала ще остане една входно-изходна точка в западната му част - към ул. „Чаталджа”. На нея екипи на Районно управление (РУ) - Казанлък ще дават 24-часови дежурства, за да контролират достъпа до квартала и излизането на жителите му от него. Мярката се въвежда с цел максимално да се ограничи движението на лица от други населени места, които нямат адресна регистрация в Града на розите. Полицаите ще проверяват личните документи на влизащите в квартала и ще контролират спазването на поставените под карантина лица.

От днес и „Арсенал“ спира работа

Целият колектив на "Арсенал" Казанлък спира работа от днес до 29-ти март, включително. Това съобщи изпълнителният директор на дружество...

Медиаторите, които работят с жителите на "Кармен", ще разясняват с мегафони санитарно-хигиенните изисквания, както и останалите мерки, предприети от държавата и община Казанлък, за ограничаване на разпространението на COVID-19 на територията на общината и България.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители