X
 
 

Осъдиха директор на училище блудствал с ученичка

1488 1
photo of Осъдиха директор на училище блудствал с ученичка
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Две години „лишаване от свобода“, изтърпяването на което е отложено с изпитателен срок от пет години, получи бивш директор на училище. Присъдата е издадена от Районен съд – Бургас, а мъжът е подсъдим за блудство с ученичка.

Престъплението е извършено в село Ново Паничарево, община Приморско. Директорът повикал момичето в своя кабинет, за да си получи бележника и да си попълни ученическата карта. Преди да влезе в кабинета на подсъдимия, пострадалата решила да включи мобилния си телефон на звукозапис, като по този начин записала действията на директора. Блудствените действия са опипване,  целуване, прегръщане и притискане,  осъществени с използване на сила. Деянието е извършено на 25.09.2017 година. То е осъществено чрез използване на положение на зависимост, тъй като подсъдимият е бил директор на учебното заведение, а пострадалата ученичка в седми клас.

Адвокат блудствал с деца в Търговище, гледат му мярката

Окръжната прокуратура в Търговище задържа до 72 часа адвокат за блудствени действия с малолетни. На арестувания са повдигнати обвинения...

На подсъдимия е наложено и наказание „лишаване от право да упражнява професията директор на учебно заведение“ за срок от две години.

Присъдата на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града. 

 

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители