Пътен инцидент с училищен автобус е станал между Пиперково и Джулюница

1056
photo of Пътен инцидент с училищен автобус е станал между Пиперково и Джулюница
Снимка: actualno.com
Катастрофа между училищен автобус и бус е станала в 14:28 часа на пътя между селата Пиперково и Джулюница. Сигналът е подаден на тел. 112, съобщават от полицията в Русе. На местопроизшествието веднага са изпратени екипи на районното управление в Бяла, районната служба на ПБЗН в града и Спешна помощ.

По първоначалната информация бус „Форд Транзит“, управляван от 20-годишен водач е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал челно с ученически автобус „Ситроен“, управляван от 62-годишен водач. Автобусът е превозвал ученици от учебно заведение в Бяла. Екипът на Спешна помощ е откарал две от пътничките в автобуса - момичета на 15 и 17 г в МЛБАЛ- Бяла. Пострадалите лица са с охлузни рани по носа и тялото. Няма опасност за живота им. По-късно за оказване на медицинска помощ е отведен и 20-годишен пътник от буса.

3 години затвор за мъж, убил двама в катастрофа

3 години лишаване от свобода получи водач на автомобил, причинил смъртта на двама в тежка катастрофа. Илият Ст. ще излежи присъдата и п...

Местопроизшествието е запазено от полицията. Предстои изясняване на причините и обстоятелствата, при които е възникнало пътно-транспортното произшествие.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители