Дарители събраха пари за финансиране на проекти в Сливен

15014
Дарители събраха пари за финансиране на проекти в Сливен

На среща на дарителския кръг "За по-доброто бъдеще на Сливен" са събрани 12 400 лева за финансиране на 6 проекта и каузи в Сливен. Сумата събрана по време на дарителския кръг се удвоява от фондация "Работилница за граждански инициативи". Това съобщи организаторът Стоян Марков, директор на Обществения дарителски фонд в града.

С общата сума от 24 800 лева ще бъдат финансирани проектите: "Миналото на Сливен в кадри - цифровизиране на стари снимки и филми" на фондация "Добри идеи, добри дела" /3500 лв/; "Сръчността на българката" на читалище "Дружба-1993" /6100 лв/; "Здравословното хранене - гаранция за дълголетие, сила и щастие" на гражданско сдружение "Здраве и сила"/3200 лв/; "Сливен Арт Фест" - среща на творци от различни поколения на фондация "Добродетел"/3700 лв/; "Сливен - преди и сега 2 - продължението" на сдружение "Център за социално партньорство" /3400 лв/ и "Магистрала към щастието" - годишен конкурс за най-добре оформена градина, тераса и междублоково пространство на сдружение "Свети Георги Победоносец" на стойност 4900 лв.

Центърът на Сливен остава без вода

Центърът на Сливен е без вода заради дейности по водния цикъл, съобщи за Радио „Фокус”-Сливен дежурният диспечер във водосн...

Инициативата е вдъхновена от опит на финансираща мрежа във Великобритания, която фондация "Работилница за граждански инициативи" е пренесла в България, посочи Стоян Марков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com