Дома за стари хора в Сливен се включи в акцията "Жълти стотинки"

18779
Дома за стари хора в Сливен се включи в акцията "Жълти стотинки"

Настанените в Дома за стари хора в Сливен се включиха в акцията "Жълти стотинки", съобщиха от пресцентъра на общината. Възрастните хора са събирали монети от 1, 2 и 5 стотинки в продължение на два месеца. Събраната сума вече е предадена на координатора на акцията в Сливен.

Тази година със събраната сума бе открита фитнес - площадка за деца в парк "Юнак" в града. Следващото отчитане на монети от 1, 2 и 5 стотинки на акцията "Жълти стотинки" в Сливен ще се състои на 6 декември - Никулден, когато децата и техните родители, участвали в кампанията, ще могат да преброят и предадат стотинките си на представители на акцията или във всички клонове на банка ДСК.

Четири каскадни язовира в Сливенско преливат

Преливат четирите каскадни язовира край сливенското село Злати войвода. Това съобщи Снежана Кънева, началник на общинския отдел "Сигурн...

Възрастните хора от Дома за стари хора се присъединяват и към националната инициатива "Капачки в действие". Те събират пластмасови капачки от бутилки, които ще предадат за рециклиране. Със средствата от рециклирането фондация "Идея в действие" закупува електроуреди за социални домове и нуждаещи се граждани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com