X
 
 

Масово собствениците на плувни басейни не са наясно как да ги обезопасят

427 0
photo of Масово собствениците на плувни басейни не са наясно как да ги обезопасят
Снимка: iStock/Guliver
Собствениците и стопанисващите плувни басейни масово не знаят, че трябва да осигурят безопасно използване на филтрите и помпите в тях, пише в. "24 часа".

Според публикацията, заключението е на база втора проверка на ДАМТН в туристическите обекти и спа центровете. ДАМТН отговаря за това от лятото на тази година, когато беше завършена наредба за безопасна експлоатация на басейните. За 4 дни са извършени 117 проверки на 301 басейна в цялата страна.

Равносметката от басейна в Асеновград: Приходи почти 94 000 лв., ремонт - 110 000 лв.

Затвори врати Градският плувен басейн в Асеновград. Комплексът бе отворен за посетители от 31.05.19 г. до 15.09.19 г. Това лято са реги...

Повечето собственици не са изпълнили задължението си да съставят досие с проектна и техническа документация, което трябва да се съхранява на обекта. Освен това те трябва да назначат комисия, която да извършва проверки на елементите за вграждане два пъти годишно. Агенцията е издала предписания със срок за изпълнение на нарушителите, а проверките ще продължат.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 19 ноември

Овен През този ден е моментът да кажете ясно какво точно желаете. Не че няма да има друг път, но моментът ще отмине. Сега ще бъдете разбрани, при...

Последно в Актуално