"Политически зоопарк": Много сте мисиранализаторите

4852
"Политически зоопарк": Много сте мисиранализаторите

По повод вчерашното интервю на президента по бТВ, днес имаше много коментари, както в сутрешните блокове но телевизиите, така и в социалните мрежи.

Тема на обсъждане станаха не само думите на президента, но и отзивите след тях.

Ето и някои интересни мнения в социалните мрежи

Д-р Цветеслава Гълъбова (психиатър)

Един пост на Иво Христов, озаглавен Диктатура на коментариата и посветен на две от дежурните по плювки по Президента - буруджиева и т.нар.проф. а. христова /нарочно всички букви са малки/, ме провокира да се замисля, че покрай корона вируса, от екрана липсват традиционните т.нар. анализатори.

Един доц. Стойчо, един криминално проявен /нали така се казва като са те разследвали, ама не са те осъдили/ Харизанов, един антрополог Харалан, една социоложка Евелина незнамсикоя от агенция "Тренд", плюс тези двете - да ми простят пропуснатите, не от лошо, ама сте много мисиранализаторите и може да не се сетя за всички.

Та, вече усещам липсата им. И както пее Васил Найденов в една любима за мен песен "Всичко отминава под това небе, болката отляво - не!". Ще отмине кризата с пандемията, но ако тези не се върнат по екраните, с какво ще се забавляваме сутрин. Защото, с цел запазване на психичното ми здраве, започнах да се забавлявам с неуспешните напъни на рояка анаЛИЗАТОРИ, да си заслужат платата. Всичките, с малки изключения, са горе-долу на моята възраст, т.е. 54 години.

Е, забавно ми е, защото ако се замисля, ще ми стане адски тъжно, да гледам хора с уж интелект, с уж образование, с уж житейски опит, с уж титли, да се гънат като тръстики и да не могат да стоят изправени и с достойнство. Ей, индивиди /щото не сте личности/, ще вземете да се сецнете в кръста от толкова навеждане или няма да ви остане плюВка от толкова плюене по президента, да оближете паничката с повръщаното, дето ви е сервирана. Хайде, поизправете се, че може да си останете в тази наведена поза от дисксопатията и да ви се случат други неприятни неща

Веселин Марешки (лидер на Воля)

ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ ПОСМЯ ДА КАЖЕ ИМА ЛИ СПЕКУЛА В ГОРИВАТА

Току- що гледахме един час общи приказки по БТВ от президента Радев. Щеше уж да отговаря на въпроси, а всъщност само той питаше.

НИТО ДУМА по поставените от нас въпроси, чиито отговори милиони българи чакат отдавна- има ли спекула в горивата, ако да- какво предлага той. Ако няма идея- подкрепя ли създаването на държавна верига бензиностанции на нормални цени?

"Политически зоопарк": Борисов умолява народа с бариери и полицаи

Днешният брифинг с главно действащо лице премиера Бойко Борисов отново предизвика интересни реакции в социалните мрежи. Освен аналитич...

ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ!

Българи, видяхте колко му пука за вас и за това, че всеки ден ви грабят от и без това изтънелия джоб.

Мисля, че Радев си направи политическо харакири, след като за пореден път показа, че явно го е страх от картела!

Румяна Ченалова (съдия)

Няма по - противно нещо от арогантността.Тя е качество на грубите, самонадеяни, невъзпитани хора.Тези които нямат уважение към хора и институции, не притежават финес в общуването, нито компетентност , която да предизвика респект.Особено важно е това в журналистиката.Има журналисти с класа, досега до които е удоволствие, дори когато фактите не са приятни.Уважаването на човешкото достойнство е главния признак на голямата журналистика.

Румен Радев: Драстично изоставаме с реални социално-икономически мерки

"Никога не съм казвал да падат ограниченията, въведени заради борбата с коронавируса. Казах ясно: "Време е да мислим за ясна национална...

Днес, в интервюто с президента , Хекимян не показа класа.Заядливото поведение прекъсванията, повторенията са характерни за една по- ранна възраст или за общности, в които преминаването на границите е начин на живот.

Особено показателни бяха подбраните въпроси, явно насочени срещу авторитета на президента.

Дали Хекимян би осъществил подобно интервю с Борисов с подбрани по същия критерий въпроси?!

Едва ли....

И когато настъпи голямата промяна / а това неминуемо ще се случи!/, къде ще бъде Хекимян и подобните му " журналисти"...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Съдът върна на работа бивш директор в МВР, уволнен от Рашков

Жестоки глоби за търговеца при некоректни цени в евро и лева

Шеф Станислав Иванов с кулинарно шоу на живо пред магазин BILLA в „Хиподрума“

Столичният общински съвет гласува бюджета на София

Жълт код за силен вятър и прах от Сахара

Кой има имен ден днес, 28 март, 2024 г. Честито!

Протест блокира центъра на София

Прогноза за времето - 28 март 2024 г. (четвъртък)

Отменени полети до и от Виена на летище "София"

Предлагат бърза ликвидация на фирми без скорошна дейност и нает персонал

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com