Слънчева неделя, подходяща за разходки

14493
Слънчева неделя, подходяща за разходки
Снимка: БГНЕС

Неделният ден ще е съвсем подходящ за разходки, показва прогнозата за времето. Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще се доближи до средното за месеца. Сутринта на места в низините и котловините ще има мъгла или ниска слоеста облачност, но по-късно през деня над Западна България ще се установи слънчево време.

Повече облачност ще се задържа над източната половина от страната, но валежи не се очакват. Максималните температури ще са между 18° и 23°, в София – около 20°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи "Фокус".

Циганското лято продължава

Максимални температури в повечето места между 20° и 25°, в София около 21°. Такава е прогнозата на Националния институт по...

Над Черноморието ще има и слънчеви часове, но през по-голямата част от деня ще преобладава облачно време. Максималните температури ще са 18° – 19°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите части и силен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра – около 9°.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com