"Трейс Груп Холд" с награда от фондация "Енчо Керязов"

2686
"Трейс Груп Холд" с награда от фондация "Енчо Керязов"
Снимка: Трейс Груп

Звездният спектакъл "Нощта на звездите" събира в едно световни звезди на акробатичното цирково и певческо изкуство, за да обяви и подкрепи звездните деца на България.

Създателят на фондация „Енчо Керязов “ и двигателят на мега спектаклите, световноизвестният Енчо Керязов, сподели пред десетките хиляди зрители: „Позволете ми да се обърна към хората, без чиято подкрепа Нощта на звездите нямаше да бъде същата. Приканвам Ви да се присъедините и Вие към моята благодарност на спонсорите, защото сега са само двама, но се надявам техният брой да се увеличава. Благодаря на „Трейс Груп Холд“, българската компания, която вече шеста поредна година прави път на успелите деца на България. Искам да благодаря и на един голям приятел, професионалист, човек със страхотни идеи към нас - Маги Халваджиян”.

Задава се най-мащабният цирков проект, правен у нас (СНИМКИ)

На 16 декември от 19:00 часа най-бляскавото цирково шапито в страната – това на Българския национален цирк – вдига завеса з...

Изпълнителният директор на „Инфра Комерс“ ЕООД и председател на борда на директорите на „Трейс Ямбол“ АД, Манол Кавръков получи приза и с нескрито вълнение благодари с думите: „За нас е чест да бъдем част от събитията, с които фондацията на Енчо Керязов представя и вдъхновява български млади таланти. „Трейс Груп Холд“ е от компаниите, които носят силата на българския дух. На отличените таланти, а и на всички в залата пожелавам да подреждаме живота си дръзко, с устрем и фантазия… с обич! Нека силата на доброто бъде с Нас по Пътя!”

За шеста поредна година фондация „Енчо Керязов“ награди деца - таланти в областите образование, изкуство, спорт. Световният шампион по самбо Божидар Темелков спечели голямата награда в категория „Спорт“ на фондация „Енчо Керязов“ за 2017 година. „Трейс Груп Холд” връчи наградите на още двама спортисти - Панайот Димитров (борба) и Християн Стоянов (лека атлетика). В категория „Образование“ приза на фондация „Енчо Керязов“ получи десетокласникът от Варна Александър Кръстев, възпитаник на гимназия „Д-р Петър Берон“. Първата награда в категория „Изкуство“ бе връчена на Виктор Владков, седмокласник в ПМГ „Никола Обрешков” - Казанлък. Божидар Темелков, чиято награда бе връчена от Йордан Йовчев и Мария Гроздева, сподели: „Благодаря на фондация „Енчо Керязов”, че отличава младите таланти на България във всички области. Пожелавам на всички успех през новата година и да са здрави”. Наградите бяха връчени под патронажа на г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община.

Една от спиращите дъха атракции в мега спектакъла бе тази на Кралете на екстремните спортове - въздушните бойци, яхнали своите 100-килограмови мотори, които прелитаха над защитени с каски глави на музикантите от оркестъра! Четирима от най-известните FMX-мотористи в света приеха поканата на легендарния Керязов и вдигнаха адреналина на публиката до звездни висини. Бурни овации предизвика Великанът на светлината и любовта, скечовете на любими български актьори, акробатичните номера на световно известни еквилибристи, на талантливите балерини от Националното училище за танцово изкуство. Талант, харизма експресивна хореография, магична светлина, събрани в безкористната кауза на фондация „Енчо Керязов“.

Режисьор на благотворителния спектакъл беше самият Кеес ван Лимпт, който е режисирал супер шоу програми в Европа и САЩ. По време на репетициите в зала „Арена Армеец” той коментира: "Искам да осъществя един перфектен спектакъл, който да се хареса както на публиката, така и на самите артисти-участници! - споделя г-н ван Лимпт. - Идеята да се подкрепят талантливите деца на България е доста привлекателна и аз съм тук в тяхна чест! Трябва да се поощряват такива таланти!!!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com