Георги Георгиев за "Спаси София" и ПП-ДБ: Един отбор с две програми, но бюджетът е само за една

2201
Георги Георгиев за "Спаси София" и ПП-ДБ: Един отбор с две програми, но бюджетът е само за една
Снимка: БГНЕС

"Изборите още не са минали, но в лагера на опонентите ни вече не просто прехвърчат искри, а гасят пожари". Това написа във Facebook председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

"Преди 5 дни водачът на листата им г-н Бонев (Борис Бонев - бел. ред.) представи собствена управленска програма. Очакваме утре и кандидатът им за кмет да представи своята. Това е състояние на фактическа раздяла – когато „един отбор“ представя две управленски програми", коментира Георгиев (ГЕРБ) ситуацията с ПП-ДБ и "Спаси София".

"В духа на джентълменството им напомням, че бюджетът на София е един и не може да поеме две програми. А и партиите зад Терзиев и Бонев наскоро отказаха да подкрепят бюджета на града ни за 2023 г. В последните 3 години ПП показаха ясно своето отношение към София и хората помнят това. Винаги съм смятал, че една от най-големите грешки на политиците е да подценяват интелигентността на избирателите.

Още: Започва строежът на най-големия спортен обект в София за последните години (ВИДЕО)

Софиянци помнят щетата, нанесена от кабинета на Кирил Петков, който изключи готовите проекти на общината за 220 млн. лв. за ВиК в Панчарево, Връбница и Кремиковци.

Кирил Петков също така обеща 70 млн. лв. за строителство на детски градини и не даде нито стотинка. Софиянци помнят как при кризата в градския транспорт, докато в Обединеното кралство правителството отпусна на кмета на Лондон 4 млрд. лири заради огромния ръст на горивата, тук премиерът и финансовият министър на Промяната ни казаха да вдигаме цените на билетите и да режем линии на градския транспорт.

Това е тяхното отношение към София и го видяхме. Няма нужда да експериментираме и да чакаме това отношение да се пренесе от централно на местно ниво. Затова - гласувайте!", завърши Георгиев.

Още: Запечатаха строеж в "Овча купел", но работата не спира - общината сезира прокуратурата

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com