X
 
 

Лидл България открива 300 нови работни места в София

1407 1
photo of Лидл България открива 300 нови работни места в София
Снимка: Лидл България
Лидл България открива 300 нови работни места в София. Това се случва месец, след като компанията бе отличена с признанието „Най-добър работодател“ на България за 2017 в класацията на консултантската компания Aon. Стъпката е резултат от динамичното развитие на веригата, което продължава и през тази година – Лидл България планира да открие поне 7 нови магазина в страната.

Новите работни места в София са за позицията касиер-продавач, като компанията предлага изключително конкурентно предложение. Лидл България е веригата с най-високо заплащане в бранша и позицията касиер-продавач не прави изключение. Началната брутна работна заплата в София е в размер на 1 260 лв. (от които 60 лв. са под формата на ваучери за храна). Компанията гарантира фиксирано увеличение след първата година и ръст след третата година до над 1 600 лв. с включени отново и ваучери за храна.

Лидл България получи признанието "най-добър партньор на българските производители"

Лидл България получи признанието „Най-добър партньор на българските производители“. Министърът на земеделието и храните Рум...

Към това се добавят още допълнително здравно застраховане, модерна работна среда и отлични условия, както и възможност за гъвкаво работно време. Лидл България е единственият ритейлър у нас с електронно отчитане на работното време – това означава, че всеки служител на нормирано работно време – каквито са и касиер-продавачите – сам, по електронен път отчита своята работа и почивки. По този начин компанията гарантира плащане до минута точност на изработените редовни или извънредни часове.

Касиер-продавачите във веригата получават и разнообразни възможности за обучение, допълнителна квалификация и кариерно развитие. Редица са примерите в компанията, в които хора, започнали на тази позиция, се издигат до ниво мениджър-магазин или дори до позиция в централата на компанията.

„Лидл България винаги е предлагал и ще продължава да предлага на своите служители най-добрите условия, разнообразни възможности за развитие, сигурност и коректност. Най-ценното в една компания са хората, които стоят зад нея, затова няма да спрем да казваме, че успехът на Лидл България – това са нашите служители. Вярваме, че ще намерим тези нови 300 души, които ще обогатят силния ни екип и които ще разпознаят себе си в нашия девиз: „Успехът си ти“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Lidl e сред водещите потребителски марки в България

Lidl е отличена сред водещите потребителски марки на българския пазар от глобалната организация Superbrands. Това е единствената търгов...

“Състезанието за качествени кадри вече е глобално – не само в България, но и в цяла Европа. Тенденцията днес е, че не работодателите избират своите служители, а обратното – хората избират компаниите, за които да работят. Радвам се, че Лидл България осъзнава тази нова реалност и именно заради компании като нея няма смисъл от емиграция“, сподели Мирена Колева, собственик и управител на P&P Bulgaria и председател на БЕСА (Bulgarian Executive Search Association).

Всеки, който има интерес да се развива в сигурна и утвърдена световна компания като Лидл България, може да се запознае със свободните позиции за касиер-продавач в столицата още днес на jobs.lidl.bg.

Лидл България е един от водещите работодатели в страната, като от стъпването си на българския пазар не спира да инвестира в грижата за своите служители. Компанията предлага едни от най-добрите условия за работа, най-високите нива на заплащане в бранша, атрактивен социален пакет и разнообразни възможности за развитие и квалификация. Лидл България насърчава развитието на младите хора в страната, като предлага специални програми за ученици и студенти, подкрепя дуалното образование и допринася за постигането на конкурентна устойчивост на пазара на труда.

Actualno.com

Етикети:

1 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

  • Анонимен 1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
    Затова ли увеличиха цените на ежедневните хранителни продукти с 30-40% през последната година?! Да не говорим, че някои от тях ги пускат само като "промоция" 2-3 пъти в годината?! А и не слагат реален баркод и надпис кой е проиводителя, а техен си частен фирмен баркод без производител и с надпис "Произведено за Лидл-България, Равно поле, ...."?! "Националните" им пред виж още ›› ставяния са на едни същи стоки, но с различни опаковки и етикети - т.е. измама за купувачите! Иначе е шаренко и леко хаотично!
  • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Дневен хороскоп за 23 юни

Овен През този ден не поемайте ангажименти, за които не сте сигурни дали ще ви стигнат силите. Добрите ви намерения не означават, че м...