Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ученици от Елин Пелин пресъздадоха съдебен процес

30 ноември 2018, 10:29 часа • 6288 прочитания

Учениците от 9 „а“ клас на СУ „Васил Левски“ гр. Елин Пелин пресъздадоха Съдебен Процес под формата на открит урок. Участниците се превъплътиха в ролите на съдебен състав, прокурор, адвокат, свидетели, вещи лица и подсъдим, така че всички страни в един наказателен процес да бъдат възпроизведени.

По идея на госпожа Мариела Симеонова (старши учител по Физика и астрономия ) и чрез цялостната реализация на деветокласниците бе обсъден Казуса на Наказателното Делo: „Полезно или вредно е въздействието на инерцията в нашия живот?“.

След внимателното изслушване на аргументите на двете страни по делото и свидетелите им, съдът взе решение:

"Обвиняемата Инерция да бъде оневинена" , отчитайки факта, че тя е част от природата, която не може да бъде пренебрегната и , с която трябва да се съобразяваме.

На открития урок присъстваха директорът на СУ „Васил Левски“ гр. Елин Пелин- г-жа Радка Арнаудова, заместник-директорът- г-жа Гергана Найденова, преподаватели и ученици, решили да оценят труда на участниците.ю

Събитието завърши със специалните адмирации на аудиторията към учениците и техния преподавател за личната им ангажираност и всеотдайност към подготовката.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес