Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Артур Риндеркнех: Кога и къде да гледаме 1/4-финала на Гришо в Марсилия

09 февруари 2024, 07:25 часа • 13029 прочитания

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров ще премери сили с Артур Риндеркнех на четвъртфиналите на турнира от сериите АТР 250 в Марсилия, Франция. Представителят на домакините, който заема 94-тото място в световната ранглиста, изненада осмия в схемата чех Иржи Лехечка със 7:5, 7:6(5), за да си осигури двубой с хасковлията.

Григор Димитров - Артур Риндеркнех: Начален час и ТВ

Гришо от своя страна взе труден тайбрек и отстрани Себастиан Корда на 1/8-финалите от надпреварата. Димитров и Риндеркнех са се изправяли един срещу друг през миналата година на ATP 500 в Лондон. Тогава нашият състезател не остави шансове на съперника си и го подчини с 2:0 (6:3; 7:5).

ОЩЕ: Невероятен жест от Григор - покатери се на трибуните заради фен с увреждане (ВИДЕО)

Пас към миналото

В колко часа започва мачът Григор Димитров - Артур Риндеркнех?

Програмата отреди мачът на 9 февруари между българина и французина да се проведе вечерта. Сблъсъкът на Григор Димитров ще бъде последен на Централния корт и ще стартира след срещата между Жижен Жанг и Карен Хачанов, която е с начален час 19:00 (българско време). Ако някой от предишните двубои обаче продължи повече от предвиденото, то това неминуемо ще доведе и до по-късното излизане на хасковлията.

Ще предава ли българска телевизия срещата на Григор с Риндеркнех?

При успех срещу 28-годишния Артур Риндеркнех Гришо ще се изправи срещу победителя от двойката Жижен Жанг и Карен Хачанов. Турнирът в Марсилия ще бъде предаван по MAX Sport 1 HD. Срещата може да проследите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: С колко пари си тръгна Григор Димитров от Australian Open 2024?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес