Григор Димитров тръгна добре в Индиън Уелс

24900

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров стартира отлично на Мастърса в Индиън Уелс, побеждавайки в два сета холандеца Робин Хаасе – 6:4, 6:3.

Григор изигра добър откриващ мач, като направи няколко впечатляващи отигравания и демонстрира сериозна увереност дори при негативен развой на събитията. Димитров започна лошо срещата, допускайки пробив и изоставане от 1:3, но последва десетминутен гейм, в който българинът се бори до последно на сервиса на холандеца и накрая Хаасе не издържа и направи две двойни грешки.

Григор играе не по-рано от 03:00 сутринта, Федерер, Мъри и Надал с драми на Индиън Уелс

Не по-рано от 03:00 часа сутринта в понеделник (10 март) българско време ще започне участието си на Мастърса в Индиън Уелс първата ни р...

Върнатият пробив се оказа абсолютен удар върху психиката на Хаасе и Григор спечели пет от следващите шест гейма. Във втората част той проби за 3:2, като до края на срещата задържаше с лекота сервиса си и завърши мача с ас на мачбол.

Следващият съперник на Григор, който срещу Хаасе направи 21 печеливши удара и 18 грешки, но вкара едва 47% първи сервис, излиза срещу Ернест Гулбис. С него Димитров игра на четвъртфинал в Акапулко и спечели след три сета и много драма, а преди това загуби в два сета в Ротердам. Добрата новина за Григор е, че Томаш Бердих, който беше най-близкият сериозен противник в схемата, падна с 6:4, 2:6, 4:6 от Роберто Баутиста Агут.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com