Григор започва в Индиън Уелс утре вечер

18532
Григор започва в Индиън Уелс утре вечер
Снимка: БГНЕС

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров ще играе с холандеца Робин Хаазе във втори кръг на турнира на твърди кортове в Индиън Уелс. Григор почиваше в първи кръг като поставен в схемата (под номер 15), а мачът с Хаасе ще се проведе от 21:00 часа утре, 9 март.

Тази нощ Хаасе победи австралийския квалификант Джон-Патрик Смит с 6:4, 6:4. Първата ни ракета игра с холандския тенисист в началото на годината в Бризбейн и го победи с категоричното 6:2, 6:3. Ако пак го отстрани, Гришо в трети кръг може да играе с Ернест Гулбис, който стана жертва на нашия тенисист миналата седмица в 1/4 финалите в мексиканския курорт. В Ротердам обаче Гулбис спечели.

Поставеният под номер едно Рафаел Надал е в една половина в схемата с Роджър Федерер, победителя от Australian Open Станислас Вавринка и Анди Мъри. И четиримата започват участието си тази вечер. Новак Джокович пък е в частта на схемата, в която е и Григор Димитров. Турнирът е с награден фонд 6 169 040 долара.

Гришо тренира с Федерер преди "Индиън Уелс"

  Григор Димитров продължава да се подготвя усилено за предстоящото си участие на Мастърса в Индиън Уелс, а днес негов партньор в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com