Във Велико Търново откриха Център за повишаване на квалификацията на студентите

5647
Във Велико Търново откриха Център за повишаване на квалификацията на студентите

Основната дейност на центъра е изготвяне на дългосрочна програма за повишаване на квалификацията на студентите, които да допълват бакалавърските и магистърски програми на ВТУ, съобщава topnovini.bg. Специализациите ще бъдат в сферата на медийния мониторинг и анализи и бизнес проучванията и анализиране на големи обеми от данни, създаване на информационен продукт за подпомагане на стратегически бизнес решения на компании.

Центърът отваря врати, след като през април Великотърновският университет и една от най-бързо развиващите се компании на българския аутсорсинг пазар подписаха договор за създаването му. "Откриването на “Центъра за повишаване на квалификацията на студентите от Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий” е поредната стъпка в успешното партньорство между ВТУ и компанията", каза ректорът на ВТУ проф. Христо Бонджолов.

Студент от ВТУ грабна приза „Студент по право”

Третокурсникът Благой Тумбаров стана „Студент по право”, съобщи Борба Бг. Младежът получи приза на Асоциацията на българск...

Във връзка с откриването на новия "Център за повишаване на квалификацията за студентите от ВТУ" бе организирана безплатна прожекция от програмата на най-голямата мрежа за късометражно кино Future Shorts. Програмата включва 7 късометражни филма, с международни награди, както и филми, попаднали в селекциите на световните фестивали за 2014 г.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com