Поставиха 10 условия на селекционера на волейболистките

15744
Поставиха 10 условия на селекционера на волейболистките
Снимка: CEV

Точно 10 условия бяха поставени от ръководството на Българската федерация по волейбол на селекционера на женския национален отбор Марчело Абонданца. "Предписанията" са описани и ще бъдат връчени на специалиста преди да бъде подновен договорът му до 2016 година, съобщава Нюз7.

Италианецът съвсем скоро трябва да пристигне в България за преговори с шефовете на централата. Абонданца трябва да подпише договор до Летните олимпийски игри в Рио де Жанейро през 2016-а. Преди това обаче ръководството на федерацията ще иска италианецът да гарантира план и резултати, като препоръките към него са сведени в 10 точки.

Женският ни национален волейболен отбор се класира на Световното

България се класира на Мондиал 2014, след като женският национален тим победи Беларус с 3:1 гейма, предаде БГНЕС. Момичетата на Марчел...

В тях влизат достойно представяне на световното първенство, което ще бъде уточнено на срещата с италианеца. Освен това шефовете на централата ще искат все повече млади състезателки да бъдат интегрирани в първия отбор. Остава сериозното разминаване по въпроса как да изглежда щабът на Абонданца. Италианецът държи екипът му да се състои от петима негови сънародници, докато федерацията не е склонна да изпълни изискването му и ще настоява да бъдат назначени българи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com