Застраховател стана спонсор на "Лъвовете"

8230
Застраховател стана спонсор на  "Лъвовете"
Снимка: БГНЕС

Известна застрахователна компания е новият спонсор на мъжкият национален отбор по волейбол. Новият финансов благодетел бе обявен на пресконференция преди мачовете "Лъвовете" със Сърбия от Световната лига в събота и неделя в зала Арена Армеец.

Представителят на спонсорите Петър Аврамов получи фланелка на националите от мениджъра на отбора Владимир Николов. На срещата бяха и Цветан Соколов, капитанът Тошко Алексиев и Теодор Салпаров, заедно със селекционерът Камило Плачи.

Георги Братоев: Матей е от най-добрите в света и винаги е бил от помощ.

По време на контролната среща между съставите на България и Австралия, разпределителят на българския национален отбор по волейбол Геор...

"Срещу Сърбия ни предстоят много тежки мачове, но лесни в тази група на Световната лига няма. Ще направим всичко, за да успеем да измъкнем максималното, въпреки че все още ни липсва синхрон", каза Алексиев. "Тези мачове в София мисля, че ще бъдат доста по-различни от срещите със САЩ във Варна. Физическите проблеми започват лека-полека да отшумяват, а и вече тренираме здраво от една седмица всички заедно. Най-важното срещу Сърбия е да се забавляваме, пък каквото стане", каза Цветан Соколов.

 

 

 

България би Австралия в контрола

Волейболистите от националния отбор на България спечелиха много трудно официалната си контрола срещу Австралия. Момчетата на селекционе...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com