Да, бе, да новините – емисия 3717*

14508
Да, бе, да новините – емисия 3717*
Снимка: БГНЕС

Добър ден, уважаеми които още сте останали и можете да четете! Следва специалната емисия от актуални криминални и политически новини на 31 юли, 3717 година!

За пореден ден статистиката сочи липса на престъпност от минус безкрайност! Тенденцията се запазва, след като понижението започна в края на юли, 2017 година! Тогава в България се случиха последните криминални престъпления – потресаващото самоубийство**, при което жертвата се самозастреля с шест куршума в сърцето и главата, като остави следсмъртно писмо, обясняващо случилото се. За да е сигурно, че писмото няма да бъде изгубено, вярното куче-пазач на трагично загиналия бизнесмен го пази и го предаде на полицията три дни по-късно, защото се било оплело в каишката си и му трябвало време да я разплете, а освен това не е разбрало последната заръка на стопанина си и е заровило пистолета, с който е извършено самоубийството, бъркайки го за кокал (бел. ред. - било е много гладно, по това време в България все още има финансов дефицит, макар и малък), вместо да го занесе в най-близкото полицейско управление.

Агресията властва в лениви общества - точно като нашето

Темата за агресията у нас отново е на дневен ред и отново в последно време се дискутират вечните мерки за справяне с нея. Коментар на ...

Статистиката отпреди 1700 години сочи и побой, разкрит от МВР. Побоят над нотатиус с дългогодишна практика и дъщеря ѝ е нанесен от водещия на сутрешния блок на БНТ по това време, който просто е търсел отговори на въпросите си, но юристките най-безсрамно не са му ги дали и отвърнали с юмруци! Поради всеизвестните затруднения на жените по отношение на пространствената ориентация обаче се получил ефектът на севернокорейска балистична ракета - юмруците им поразили всички цели в обхват, което довело до прием в болницата и за жертви, и за нападатели. Кои са жертвите и кои - нападателите, зависи от това на коя медия обръщате внимание!

След тези ужасяващи деяния в България не е имало нито едно престъпление, благодарение на Негово премиерско величество Бойко Борисов, да се свети името Му. Той изпълни на 100x100x100 процента обещанието си МВР да стигне по оперативни данни до истината! И истината бързо стана ясна – престъпниците просто не са си казвали! С един гениален премиерски ход обаче всичко се промени – при заплахата за всяко неразказано (а и разказано) престъпление извършилият го да трябва да изяде 4 тона суджук и кръвното му да скочи до 300/200, пороят от разкрити престъпления достигна висините на производството на месокомбинат в Добрич.

Като специална мярка за превенция против престъпността вече 1700 години на пост са пазителите на сигурността Динго и Дери-Произвол. В случай на необходимост Динго пее, а Дери-Произвол бие (правилният глагол може би е дере?!). При особено тежки случаи в употреба влиза изкуството на средния пръст.

Поради затегнатите мерки във войната на престъпността пострада само суджуковата индустрия, но за сметка на това България вече няма външен дълг! И макар че през изминалите 1700 години заплатите у нас все още не са се увеличили толкова, че да изпреварят тези в Гърция, това всъщност е популизъм - защото не всичко в живота е пари, по-важна е сигурността! Освен това нашата икономика се развива далеч по-бързо, откакто бяха премахнати тежести като здравни осигуровки, отпуски, почивни дни, годишни увеличения на заплати за стаж, които съпват изоставащата гръцка икономика. Спомен от трудното минало е единствено почивният ден на високосна година, който все още не може да премахнат заради несъгласието относно календара между синдикати и работодатели!

Бий с познание, за да те уважават!

В последните дни особено зачестиха случаите на насилие, което превърна и акцентите в новините в криминална хроника. И вчерашният 25 юли...

Политическите новини. В България все още няма опозиция, откакто преди 1700 години тя отлетя с летящата чиния от Бузлуджа. Припомняме, че тогава опозицията взе решение да се пресели на Червената планета, след като Бойко Борисов изпревари Корнелия Нинова и ликвидира мафията дори без нова съдебна реформа. Дали червените ще се завърнат на Земята не е ясно, защото парламентът все още не е решил да даде или не разрешение за кацане на площадката на Бузлуджа! Проблем е и насочващата маячна система на паметника "3000 години България", която все още не е ремонтирана поради протестите за вредните сигнали, предизвикващи кемтрейлс!

Накрая - отговор в рубриката ни "В помощ на потребителя". Г-н Пеевски, нямаме представа какво означава съкращението КТБ. За съжаление, всички исторически архиви за личности и събития, започващи с буквичката "К", изгоряха при големия пожар преди 1701 години, подпален от клошаря, виновен за изгарянето на Тютюневите складове в Пловдив! Надяваме се да сме Ви били полезни!

* Actualno.com по никакъв начин не поема отговорност за възможното бъдеще след 1700 години, колкото и вероятно да изглежда то! 

** Съгласно дефиницията на БАН самоубийството представлява реализация на осъзнато желание на необходимостта да спреш да живееш. Дефиниция – директорът на Националната полиция главен комисар Пореден Незапомнен.

Как се заглушава Пеевщината - с четири тона суджук

Заради заплахи и обиди към полицай, началникът на отдел "Физическа защита" в АЕЦ "Козлодуй" Пешко Караджов беше уволнен през почивните ...

Отговорен редактор за емисията: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

А защо Малкович не постави "Под игото"? Ще се съизмери с "Хъшове"

Случаят Даная или защо моралът е най-важен за едно общество

Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com