Какво пък толкова - на база на кое да не сме нихилисти?

7391
Какво пък толкова - на база на кое да не сме нихилисти?
Снимка: БГНЕС

На база на кое да го оттеглим – че е хитлерист или член на нацистка партия? С този риторичен въпрос лидерът на НФСБ Валери Симеонов се обърна към в. "Сега" относно скандала със зам.-регионалния министър Павел Тенев. Скандалът избухна, след като във вече изтрит профил във Facebook се появи снимка на Тенев, вдигнал ръка в нацистки поздрав край восъчни фигури на нацисти в музея "Гревен" в Париж.

Коментар на редактора

Какво пък толкова - на база на кое да не пробваме да прокараме едни промени в Закона за земеделските земи, че да може някои наши приятелчета да си довършат грандоманските строежи на някои апетитни места? Даже е много хубаво, че с промяната засягаме и интереса на много обикновени българи, които искат да си строят вили и гаражи в страната – защо пък да пишем, че срокът за връщане на земеделския статут на бивши земеделски земи не се отнася за защитени територии и територии по Черноморието в зона „А“ и „Б“?

Горчиво – на Слави и ГЕРБ

Няма нищо договорено между ГЕРБ и Слави Трифонов. Това заяви в „Шоуто на Слави“ вторият човек в партията на Бойко Борисов &...

Какво пък толкова – на база на кое да не назначим за зам.-министри човек, за който професионалисти от съответния бранш казват, че 5 години не иска да плати сума, по-малка от една депутатска заплата? Сигурно е крайно нуждаещ се човекът, все пак вечно сме в криза.

Какво пък толкова – на база на кое да не участвам в строежа на оградата по границата, след като като депутат подкрепих изграждането на тази ограда без обществена поръчка, защото е необходимо да сме много бързи? Трябва да защитя Родината – какъв по-сигурен начин от това лично да строя, без да се отчитам публично?

Какво пък толкова – на база на кое да не кажа, че личната ми позиция като министър на околната среда за глобалното затопляне няма значение, защото вече успях, вече съм министър (урааа)? Все пак личните позиции са за социалните мрежи, а общата стабилност – за когато трябват парички.

Какво пък толкова – на база на кое още не сме грабнали камънье и дървье, след като сме последни във всички значими положителни класации в ЕС и сме първи-втори във всички отрицателни? Е по-добре да си седим пред каквато Господ ракийка и салатка дава ...

Слави Трифонов - умен и красив

Вече пет дни телевизионният водещ и шоумен Слави Трифонов сяда за по няколко часа пред парламента в знак на протест, че все още депутат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com