SMS - SOS!

5386
SMS - SOS!
Снимка: БГНЕС

Никой от ВСС не бил казвал на Бойко Борисов какво предлагал Лозан Панов относно скандала "Двете каки". Това казаха вчера (18 януари) на неформална среща "около 20 членове" на ВСС.

Коментар на редактора

Не си човек, когато пиеш лайна

Днес няма да си говорим за страха от това да те пребият на улицата и да няма и един човек, който да се втурне на помощ. Няма да говорим...

Абе я майната ви на всичките. Не е проблемът кой какво казва на Борисов. Проблемът е, че въобще говорите с него в качеството му на премиер и че той ви казва какво да правите. Защото, за неразбралите, ВСС няма законово право да вика за каквото и да е премиера. Премиерът се отчита само пред Народното събрание. А ВСС не се отчита пред премиера и той няма право да иска каквото и да е от този съвет. Селски вечеринки за етика и морал плюс чоплене на носа да си покажем всички телефоните, 'щот сме много честни, са само за пред медиите. А зад кулисите керванът си върви.

Много точно дори Симеон Дянков каза, че стабилността е до време. Времето на Бате Бойко да е стабилен изтече. Време е да покаже дали може да ни поведе нагоре. Досега показва само стабилност да си стоим така, в едно "партерно" положение. България е като ученик с три на релси - по милост преминава клас след клас, но накрая като дойде реалността, шамарът изплющява оглушително.

Борисов управлява за втори път и то отново при обстоятелства, при които има чудесен шанс за чудовищни положителни реформи. И за втори път те не се случват - защото премиерът ни е въздух под налягане и е зависим от тези, на които им е изгодно да си караме като голтаците на Европа. Докато не работят основни принципи на нормалния живот в България, ще сме си ненормалници. Ще се променят само фазите на настроението - гняв, ярост, безразличие, истеричен смях. И ще кипи безсмислен труд.

Между другото вече има поредено доказателство за въздуха под налягане - по народно казано "пръдня", в уж най-силната сфера на Борисов - еврофондовете. След явните и бързи асфалтови разпади по магистралните премиерски гордости - АМ "Струма" за последно, вчера се разбра, че губим 405 млн. евро, защото не правим 60-тина километра жп отсечка. Дали заради мързел или защото няма "наши хора" да я направят, както се намират Пеевски и Златев за 60-тината километра на АМ "Хемус" - премиерът да отговори. Може и с SMS, докато ние си викаме SOS.

"Тролинг" срещу "кифлинг": Майтап бе, Никол

Българи наводниха Facebook страницата на американската певица Никол Шерцингер след нейна публикация как сготвила вечеря на мечето си и ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com