X
 
 

Гебрев: Всеки ден сме мачкани от държавни институции

2358 6
Гебрев: Всеки ден сме мачкани от държавни институции
Снимка: БГНЕС
Ако беше направен само опит да бъда убит и нищо друго да не се беше случвало от 2015 г. досега – добре. Лошото е, че от 2015 г. до ден днешен нищо не се е променило – всеки божи ден ние сме мачкани от държавни институции. Това заяви пред BTV бизнесменът и оръжеен търговец Емилиян Гебрев.

Според него зад държавното мачкане не се защитават държавни интереси, а се защитават користни нечии интересни.

Прокуратурата изключва Емилиян Гебрев да е бил тровен заради част от наследството на КТБ

Прокуратурата официално отрече, че не дава информация на оръжейния търговец Емилиян Гебрев относно разследването за опита той да бъде у...

Гебрев отново заяви, че "Дунарит" е ябълката на раздора и пресата срещу него и ръководените от него фирми започнало, когато публично е обявил намерение да инвестира в "Дунарит".

Това е някаква борба между хора, били преди години съдружници, които си отмъщават един на друг и мен ме вкарват в тяхната игра, а аз нямам каквото и да било отношение по въпроса, каза още оръжейният производител Емилиян Гебрев относно опита да бъде отровен през 2015 г.

Гебрев коментира, че все още не знае кой се е опитал да отрови него и още двама души през 2015 г. Не бил информиран и дали разследването по случая у нас продължава. 5 дни по-късно прокуратурата отговори с официално прессъобщение:

"Една от версиите, по които се работи, е че опитите за убийство са свързани с износ на оръжие и боеприпаси за Украйна (за Министерство на отбраната и за Министерство на вътрешните работи – Национална гвардия на Украйна) - през декември 2014 г., януари 2015 г. и март 2015 г. Към април 2015 г. от страна на Емилиян Гебрев не са били предприемани действия, свързани с придобиване на предприятието "Дунарит", поради което твърденията в тази насока и соченето на такива действия като повод за покушението са лишени от основание".

Емилиян Гебрев: Гешев на практика каза, че Русия е искала да ме убие заради "Дунарит"

Когато има наличие на държава, винаги остава следа. Това е тезата на собственика на "Емко" Емилиян Гебрев, който беше набъркан в шпионс...

Доволен съм, че най-накрая започна да се коментира опита за покушение, тема на друг разговор е какво е предоставено, коментира оръжейният производител.

Той уточни, че досега никой не го е питал дали и колко оръжия и боеприпаси е изнасяла негова фирма за Украйна.

"Да, изнасял съм, но по-малко от 1/10 от това, което е изнесено за Украйна. Такава концентрация върху мен заради 1/10 – да убиват хора, не виждам смисъл. Въпросът е кой и каква информация е подал на руснаците. Тук е разковничето на опита за убийството. Какви цели и задачи е следвал при подаването на информацията. Това са въпроси, които все още нямат отговор", каза Гебрев.

Бизнесменът опроверга и твърдението, че към април 2015 г- не е имал интерес към оръжейния завод "Дунарит" и уточни, че има документални доказателства, че е стартирал процедурата по придобиване на предприятието още през февруари 2015 г.

Емилиян Гебрев: Всичко, което се случи, е една планирана и последователна атака

"Крайно неприятно е да си спомням за тези мигове от моя живот и този на моя син (Христо) и колега (производственият директор в "Емко" В...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Айдеее...поредното рИИИване.... 3 Айдеее...поредното рИИИване.... преди 1 месец Профил на трол?
  Ей аман от тоя Мунчо-"отровен" РЕВЛьооо...
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Тази слуз 3 се нарича Циклоп, психично болен мутант, хейтър, с ментални проблеми !
  : 1 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Мафията си има държава,институции,закони,пари ....бойко и герб ни ебаха майката,терор,геноцит ,безпаричие,глад,злоба ....данъци и всяване на страх у всеки български гражданин....да ти еба и демокрацията....
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  тиквата е за ебане, демокрацията е нещо велико - цял цивилизован свят живее в демокрация
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Всеки ден сме мачкани от държавни институции, а Русия се опитва да ни ликвидира от векове!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Най-много българска кръв са пролели руснаците и и техните слуги комунистите: 1. - Извършеният от комунистите Геноцид и Холокост над българската нация (1944-1989 г.) - http ://prosvetise.com/?p=8784 - Престъпленията срещу човечеството нямат давност! - 2. - Руските бомбардировки на Варна, Балчик и Каварна http ://ivo.bg/2011/10/20/%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0 виж още ›› %B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/ - 3. – Кой нападаше България 1804,1807,1828,1854 г.,опожари Свищов,Русчук,Силистра,Варна и отвлече повече от 300000 българи в Сибирските пустини? - Цар "освободител"! - htt p://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=27&t=403 4. - Българските възрожденци срещу Русия http ://publicistika.blogspot.com/
  : 2 !