10 години по-млада: Какъв цвят ще помогне да се скрие сивата коса?

17257
10 години по-млада: Какъв цвят ще помогне да се скрие сивата коса?
Снимка: iStock

Никой не е имунизиран от появата на сива коса и само генетиката знае кога ще започне този процес. Ето кое оцветяване ще свърши чудесна работа за маскиране на сивата коса, ако вече се е появила.

Карамелено русо

Карамеленото русо е деликатен топъл нюанс с карамелени нюанси на косата. Естественият тон не само ще помогне да се скрие сивата коса, но и ще направи чертите на лицето по-меки и гладки. Деликатното оцветяване е идеално за тези със сини или зелени очи и светла кожа.

Air-touch

Air-touch (от английски „air“ - въздух, „touch“ - докосване) е сложна техника на оцветяване, която дава естествени цветови преходи на кичурите. По време на работа колористът „издухва“ естествения пигмент от косата, без да засяга корените. Това оцветяване има минимален ефект върху структурата на косата и ви позволява да не променяте цвета си в продължение на няколко месеца.

Кой цвят на косата Ви подмладява най-много?

Медена блондинка

Топлият бежов нюанс с меден акцент изглежда луксозно и впечатляващо. Нов цвят на косата ще отнеме поне 10 години от сегашната ви възраст и ще направи всяка визия изящна и елегантна. Медената блондинка има неоспоримо предимство: повторно израсналите сиви корени ще бъдат по-малко забележими. Оцветяването е идеално за жени, чийто естествен цвят на косата е светлокафяв.

Балеаж

Балаяжът се създава чрез изсветляване на отделни кичури, което води до мека, естествена градация на цвета в краищата на косата. Създава се ефект на избелена от слънцето коса, която ще придаде на лицето малко свежест и блясък. Предимството на балеажа е, че това оцветяване помага за разнообразяване на цвета на косата и прикриване на сивата коса без радикални промени.

Ако сте жена с кафяви очи – какъв цвят коса ви отива?

Пепеляво русо

Пепеляво русото е идеален вариант за тези, които няма да се срамуват от възрастта си и не бързат да скрият сивата си коса от любопитни очи. Боядисването е подходящо за случаи, когато сивата коса расте неравномерно, но искате равномерно разпределение на цвета. Пепелният нюанс ще създаде образа на Снежната кралица и ще подхожда на тези с бледа или много светла кожа.

Ягодово русо

Оцветяване с „вкусно“ име за тези, които не са готови да се примирят с годините в паспорта си и искат да добавят нови цветове и усещания към живота си. Ягодовото русо с лек розов нюанс примамва със своята привлекателна сила, така че определено ще прехвърли цялото внимание на вашия събеседник от сивата коса към наситен цвят.

Омбре

Омбре дойде при нас от Холивуд и бързо спечели любовта на красавиците благодарение на своята ефективност и способността да оцветява както къса, така и дълга коса. Това е печеливша опция за тези, чиято сива коса е станала доста забележима и спешно се нуждае от действие, за да спаси младостта и красотата. Боядисването не само ще прикрие сребристите косми, но и ще придаде обем на косата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com