3-минутен фитнес достатъчен за добра фигура

33691
3-минутен фитнес достатъчен за добра фигура

Забравете за 2-часовото потене във фитнеса. Не е излишно, но фитнес инструктори уверяват, че дори 30-секундни интензивни упражнения с по няколко повторения могат да поддържат фигурата ви в добра форма, съобщава БГНЕС.

Липсата на време и тежките диети често обезкуражават много жени. Добра новина, момичета! Кратките, но интензивни упражнения за по 30 секунди, но с няколко повторения могат да направят чудеса. Хубаво е цялата сесия да продължи около 3 минути за перфектен резултат.

Отслабнете с мисъл

Забравете за скучните салати и строгите диети. Има друг начин да отслабнете, откриха учени от университета Бристол, предаде БГНЕС. Изс...

Новаторският подход е препоръчват от треньорите на много световни звезди, според които кратките интензивни загрявки на няколко интервала са много по-ефективни от изтощителните двучасови тренировки. Те препоръчват вместо потен час във фитнеса да заложите на половин минута велоергометър, след това да се отпуснете за 60 секунди и да повторите същото упражнение поне още два пъти.

Този метод увеличава издръжливостта и подобрява дишането, работата на белите дробове, сърцето и кръвоносните съдове. Друг съвет на специалистите е след тренировка да изпиете чаша топъл чай, който допринася за допълнителното топене на мазнините.

И в никой случай не отивайте в близкия ресторант след тренировките, защото сте огладняла.

Редактор: Надежда Иванова

Зеленият цвят усилва ефекта от упражненията

Оказва се, че тренировките в затворени и задушни помещения на фитнес зали не са толкова ефективни, колкото упражненията сред природата....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com