3 прекрасни неща, които ще ви се случат след развода

1264
3 прекрасни неща, които ще ви се случат след развода
Снимка: iStock

Когато става въпрос за брак, мъжете смятат, че е най-страшната дума, но за жените е разводът - то е тяхното "призрачно" място. Разводът може да нанесе голяма емоционална рани и неудобства, независимо от това дали жената има чувства към бившия й съпруг или не. Но не винаги всичко е лошо. Разводът носи със себе си три прекрасни неща, които трябва да бъдат отбелязани.

1. Ставате най-силна, когато мислите, че сте най-слаба

Сигурно сте чували, че "това, което не те убива, ни прави по-силни". В началото може да се чувствате унищожена и безсилна, но предстои да откриете, че вие най-много сте в състояние да се изправите срещу трудностите, когато смятате, че сте на най-ниска точка.

Дори ако прекарвате цяла седмица вкъщи, депресирани и облечени в пижами, гледайки филми и изяждайки всякакви сладкиши, вие все още трябва да знаете, че това е само временна емоционална почивка. Когато всичко това приключи, вие ще бъдете силна жена, която знае какво иска и как го иска.

Дали сте сред тях: 6-те зодии, които рядко стигат до развод

2. Една майка никога не може да е самотна

Никой не бива да ви нарича "самотна майка", дори и да получавате най-добри усещания за това. Вие може да се чувствате самотна в брака или приятелството, но никога не можете да бъдете абсолютно самотни в единствената връзка, която е най-важна - майка-дете.

Когато се разделяте с дългогодишния си партньор, имате възможност да бъдете супер хармонична и балансирана майка, тъй като вече нямате напрежение вкъщи. Никога не забравяйте, че зад всяко щастливо дете седи спокойна и уравновесена майка.

Какви мъжки грешки водят до развод?

3. Животът ви дава втори шанс

Разводът не винаги е зле. В действителност, най-доброто, което ви се е случило, може да е да бъдете свободни от една връзка, която не работи за вас. В крайна сметка, когато излизате от връзката, която ви прави нещастни, вие имате възможност да потърсите ново щастие и да затворите кутията на миналото си.

Когато изпитвате болка от развод, понякога не си струва да го преживявате по-дълго, за да запазите нещо, което вече не функционира. Страхът от развод може да ви кара да стоите на едно място, но все пак, когато сте свободни от миналото, ще имате втори шанс за намиране на щастието си.

В крайна сметка, когато става въпрос за разводът, никога не трябва да се чувствате разочаровани, подведени или прекалено наранени. Вместо това, трябва да посрещнете този момент като ново начало в живота си - като възможност за първи път да заживеете по-добре и като силна жена, която знае какво иска.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com