7 от най-невероятните хотели по света

1364
7 от най-невероятните хотели по света
Снимка: iStock

7 от най-невероятните хотели по света

Святът е изпълнен със сензационни места и приказни гледки, които всеки от нас мечтае да посети един ден. В близост до много от тези места се намират невероятни хотели, които са истински рай за туристите. Днес ще ви представим 7 от най-интересните и луксозни хотели по света, които със сигурност ще ви омагьосат и ще ви накарат да мечтаете за едно незабравимо преживяване.

1. Ascher Cliff, Швейцария

Този невероятен хотел се намира на впечатляващо място, заобиколено от високи планини и със зашеметяваща гледка. Представете си какво е да прекарате нощувка на почти 1000 метра надморска височина! Достигането до този хотел може да бъде предизвикателство, но определено си заслужава усилието!

2. Kakslauttanen, Финландия

Този невероятен хотел ви предлага възможността да се насладите на самостоятелна сауна. Тук можете да се насладите на каране със снегомобил и разходка с шейна, влачена от кучета. А за гурманите - има ли по-добро място, където да опитате лапландски специалитети със северен елен и сьомга?

7 от най-невероятните хотели по света, които да посетите

3. Ladera Resort, Сейнт Лусия

Представете си усещането да се събудите на това място и докато си почивате, да се наслаждавате на дъх вземащата гледка пред вас... Това луксозно място разполага с 32 стаи, като всяка от тях няма една от стените, за да можете да се насладите на пълната красота на гледката.

4. The Manta Resort, Занзибар

Това е просто едно фантастично място, което не се нуждае от описание - една от онези дестинации, на които се надявате да попаднете в един прекрасен слънчев ден.

5. Rayavadee Krabi, Тайланд

Този хотел е разположен на плаж Краби и е просто невероятен. Това е мястото за всички, които обожават да се поглезят с различни спа процедури. Хотелът разполага с голям басейн, тенис игрище и красиви плажни барове, където можете да прекарате топлите вечери.

8 невероятно красиви плаващи хотели

6. Hotel Le Sirenuse, Италия

Този хотел е частен и се поддържа от симпатично италианско семейство. Всичко в него е направено с вкус и внимание към гостите - от бисквитката, която ви поднасят със сутрешното кафе, до грижата за комфорта във всяка стая. Гледката, която можете да се наслаждавате, докато пиете сутрешното си кафе, е просто прекрасна.

7. Astarte Suites Hotel, Гърция

Този хотел се намира в Санторини - едно вълшебно място в Гърция, което прилича на екзотична приказка, където и да погледнете. Всяка стая разполага с огромна тераса с изглед към морето и всички удобства, а едно от най-хубавите неща е собствената ви джакузи.

Тези 7 хотела са само част от най-невероятните места за настаняване по света. Ако търсите незабравимо преживяване и искате да се потопите в лукса и красотата на света, не пропускайте възможността да посетите някой от тях. Гарантираме ви, че няма да съжалявате!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com