Хороскоп за 2020: Виж какво я очаква твоята зодия

325695
Хороскоп за 2020: Виж какво я очаква твоята зодия
Снимка: iStock/Guliver

2020 г. наближава годината на Плъха, която подготвя всеки за много дългоочаквани и вълнуващи събития. Разбира се, не за всеки ще стане толкова розово, колкото бихме искали, но факт е, че мнозина ще запомнят тази година.

Прочетете хороскопа за 2020 г., за да сте подготвени!

Овен

Като цяло годината на Плъха за Овена ще е благоприятна, особено по финансови въпроси. Паричният поток от време на време ще влезе в живота от напълно неочаквани източници. По отношение на Купидон, бъдете изключително внимателни. Една грешна дума, която казвате, може да сложи край на личните отношения.

Годишен хороскоп за Овен за 2020

Телец

Разумният и последователен Телец в 2020 г., годината на Плъха ще бъде по-решителен и рисков от всякога. Благодарение на това ще може да подобри финансовото състояние и да постигнат целите си в работните дела. Що се отнася до личния живот, семейният Телец рискува да стане инициатор на раздора в личния си живот. Самотният и упорит Телец ще срещне любовта на живота си.

Годишен хороскоп за Телец за 2020

Близнаци

Неспокойните и постоянно пристрастени Близнаци ще търсят нови източници на доходи. Това не означава, че финансите ще бъдат много ограничени. Просто постоянното желание да опитат нещо ново няма да позволи на Близнаците спокойно да седят неподвижно. В любовта ги очаква истински бразилски сериал - срещи, раздяла, интриги, сцени за ревност и неочаквано щастлив край.

Годишен хороскоп за Близнаци за 2020

Рак

Предстоящата година на Плъха ще бъде особено натоварена за онези Раци, които живеят за пътешествия. Пътувания в далечни земи, нови познанства и широки перспективи, неочаквано ще избухнат в живота на Рака. Очаква се затишие в любовта. Семейният живот ще протича спокойно и премерено, което със сигурност впечатлява домошарят Рак.

Годишен хороскоп за Рак за 2020

Лъв

През 2020 г. Лъвовете ще трябва да работят усилено, за да възстановят реда, както в бизнеса, така и в личен план. И ако нямат здравословни проблеми, тогава в общуването с колеги и началници периодично ще се появяват конфликти, поради недоразумения. Ситуацията ще е подобна в отношенията.

6-те зодии, за които 2020 е ново начало

Наближава Новата година 2020. Намирането на покровителка за следващата година не е лесна задача. Ако подходите към въпроса с цялата отг...

Годишен хороскоп за Лъв за 2020

Дева

Девите са педантични и старателни. Те определено впечатляват пресметливия Плъх. В любовта не се очакват специални промени, както и със здравето. Хубавото тук е, че новата 2020 година ще донесе на Девата значителна печалба и заслуги. Не спирайте до там. Запомнете - винаги може да постигнете повече!

Годишен хороскоп за Дева за 2020

Везни

В постоянно търсене на хармония, Везните рискуват да изхарчат енергията си през новата година. Не гонете всяка нова идея, която се появи в главата. Съсредоточете се, над едно нещо. Това се отнася, и за любовта, и за работата. Плъхът обича отговорните и работливи хора. Затова докажете, че сте точно това!

5-те женски зодии, по които мъжете ПОЛУДЯВАТ

Всеки представител на зодиака има свои специални трикове как да привлече отсрещния пол. И ако някои умело пленяват мъжете с ефектен вън...

Годишен хороскоп за Везни за 2020

Скорпион

В повечето случаи трудностите, през идната година ще възникнат в живота на Скорпиона единствено по негова вина. И те ще се случат не просто така, а за да научат най-ценния урок. Погрижете се за близките си, бъдете упорити в работата и внимателни към здравето си, тогава проблемите няма да продължат дълго в живота ви.

Годишен хороскоп за Скорпион за 2020

Стрелец

Тази година ще бъде успешна за онзи Стрелец, които планира да се сдобие с недвижими имоти. И не се притеснявайте, ако трябва да вземете дългосрочен заем, за да направите покупка. Ще може да погасите, в най-кратки срокове, тъй като финансовият растеж в дома ви не е далеч.

Какво да облечете на Нова година според ЗОДИЯТА (част 1)

2020 г. не е далеч! Тя е годината на трудолюбивите, отговорни, принципни и любящи хора. Това е редът на Плъха. И, за да бъде тази годин...

Годишен хороскоп за Стрелец за 2020

Козирог

За Козирога годината на Плъха ще бъде пълна с приятни изненади. Планира се бързо израстване в кариерата, което ще доведе до финансов просперитет. Хармонията ще надделее в личните отношения и тези, които отдавна са в търсене на своята половинка. Те ще имат възможност да се оженят и скоро да станат родители.

Годишен хороскоп за Козирог за 2020

Водолей

Началото на 2020 г. ще бъде финансово не твърде радостно за Водолея. Възможни са големи, а понякога дори и разточителни разходи. В средата на пролетта ситуацията ще започне драстично да се променя. Ще има нови възможности и интересни предложения за работа, които в бъдеще ще доведат до кариерен растеж. Здравето през новата година определено няма да ви предаде. Успехите в любовта ще се редуват с временни затруднения.

3-те зодии, които ще чакат бебе през 2020

Има толкова малко време до края на тази година, а добрите новини едва сега започва. Няколко зодии ще могат да се радават на своята първ...

Годишен хороскоп за Водолей за 2020


Риба

Първата половина от годината ще е много продуктивна за Рибите, както в работата, така и на личния фронт. Повишение в кариерата, покачване на доходите и вниманието от противоположния пол ще са само голям тласък за Рибите. В края на 2020 г. са възможни брак и кариерно израстване. Основното нещо - не губете заряда си!

Годишен хороскоп за Риби за 2020

Помнете, че хороскопът за 2020 г. само ви казва пътя. В крайна сметка съдбата е във вашите ръце!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com