Искаш секси тяло – подбирай приятелите си

13281
Искаш секси тяло – подбирай приятелите си
Защо, за да отслабнат, жените трябва да дружат с красавици

Нов изненадващ поглед към усилията на жените да поддържат стройна талия хвърля изследване на канадския университет Mount Allison.

Изглежда, че за да сме слаби, трябва да си подбираме и такива приятелки.

Експресна диета за блестяща фигура

Всяка жена иска бързо да възвърне блестящата си фигура след раждането. Експерти съставиха примерен хранителен режим, който да помогне н...

Според учените, колкото по-строго следят всяка калория хората около вас, толкова по-голяма е вероятността да прихванете тяхната невроза и да сте по-отдадени на диетата.

За разлика от силния пол, жените не базират самочувствието си върху обективната преценка на огледалото, а според мнението на най-близките си приятели, твърди проучването.

Ако непрекъснато слушате оплакването на приятелката си колко е надебеляла, ако тя се захване сериозно с фитнеса, най-вероятно е и самите вие да интерпретирате различно цифрата, показвана от кантара, и да се захванете със задачата да свалите килограми.

В анкета, проведена сред 75 двойки приятелки, учените ги питали колко често разговарят за външния си вид, тегло или диета. Изненадващият резултат е, че жените са доволни (или недоволни) от външния си вид независимо от това кой номер дрехи носят. Те базират самооценката си най-вече според мнението на познатите си.

При диетата е най-важна подготовката

Сигурно често си задавате въпроса "Как да отслабна дълготрайно?". Ново изследване се опитва да даде поредния отговор на този важен за в...

Така че, ако редовно обсъждате поредната диета на кафе, вероятността да сте по-слаба нараства, тъй като се чувствате изкушена да последвате примера на околните.

Обратната страна на монетата е, че ако непрекъснато слушате оплакванията на най-добрата си приятелка относно талията й, най-вероятно е и вие да се почувствате дебела, дори и да сте с перфектна фигура.

Канадското изследване на е първото по рода си – проведено през 2007 г. проучване на Harvard Medical School и University of California разкрива, че хората, чиито приятели или роднини са дебели, са застрашени в по-висока степен от наднорменото тегло. Ако познатите ви са слаби, вероятността да наддадете пада с 57%.

 Редактор: М. Дачева

Топим килограми с филми на ужасите

Изглежда, че гладуването до припадък не е единственият начин да се разделите с натрупаните няколко килца. Гледането на филм на ужасите...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com