Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да получите това, което искате от Вселената на Пълна ягодова луна на 22 юни?

18 юни 2024, 12:53 часа

Пълнолунието в Козирог на 22 юни бележи края на важен жизнен цикъл и поставя началото на нова фаза. Този път ни очаква необичайно пълнолуние, наричано от древните индиански племена Ягодова луна, което ще донесе ярки промени и нови възможности. Още повече, че през 2024 г. ще има две Ягодови пълнолуния (22 юни и 24 юли), защото ще има цели две лунии в знака Козирог (22.06 и 24.07). Как да получите това, което искате от Вселената през този период?

Какво ще донесе тази пълна ягодова луна?

Пълнолунието на 22 юни символизира крайъгълен камък, момента, в който жънем реколтата от нашите усилия, завършвайки един цикъл и подготвяйки се за началото на следващия. Влиянието на Луната и Слънцето, които са в опозиция и квадрат с възлите на кармата във Везни и Овен, подтиква към вземане на дългосрочни решения.

Това може да е свързано с кариера, брак, жилище или преместване. Луната в Козирог традиционно се свързва с постигане на цели, кариера и социален статус. Светлината на Луната на 22 юни ще освети онези аспекти от живота ви, където трябва да се вземат фундаментални решения.

Как да си направим лунна вода, която сбъдва желания

5 съвета за Ягодовото пълнолуние

За да се възползвате максимално от енергията на Пълнолунието и да постигнете това, което искате, следвайте тези пет съвета:

1. Определете приоритетите си

Пълнолунието след слънцестоенето носи мощна енергия, която ще ви помогне да видите ясно целите и приоритетите си. Помислете какво е най-важно за вас сега? Какви цели вече сте постигнали и какво трябва да направите след това? Напишете списък със задачи за следващите шест месеца, за да можете ясно да видите вашите планове и стремежи.

2. Признайте слабостите си

Козирогът, знакът на дисциплината и отговорността, изисква честен анализ на живота ви. Определете кои области се нуждаят от подобрение. Разпознайте за себе си къде бихте могли да бъдете по-ефективни и организирани и започнете да работите в тези области.

Как се сбъдват желания при пълнолуние?

3. Обърнете внимание на семейството и приятелите си

Козирогът се свързва с авторитетни фигури и по-възрастни роднини. Пълнолунието е подходящо време да обърнете внимание на вашите баби и дядовци и други по-възрастни членове на семейството. Разберете тяхната история, обсъдете теми, които са важни за тях, и се опитайте да разберете техния житейски опит. Това може да ви даде ценна информация и да укрепи семейните връзки.

4. Поставете си финансови цели

Ягодовото пълнолуние се фокусира върху материалните основи и цели. Това е идеалният момент за поставяне на финансови цели. Възможно е да имате идея за инвестиция или финансов пробив. Поставете си конкретни цели и планирайте как да ги постигнете.

5. Преследвайте кариерата си

Енергията на Пълнолунието е благоприятна за кариерно развитие. Анализирайте своите възможности и способности на текущата си работа. Може би е време да обсъдите с шефа си повишение или преместване на друга позиция. Не се страхувайте да вземате решения, които ще ви помогнат да израснете професионално и да достигнете нови висоти.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес