Как влияе стресът на всяка зодия?

8885
Как влияе стресът на всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Всички имаме свои начини да се справим със стреса, но често представители на определена зодия имат много характерни привички при това състояние. Вижте тук как се справя със стреса всяка зодия:

ОВЕН

Овните са отличници, защото обичайно успяват да мислят трезво по време на стресови периоди. Много бързо "събират" мислите си, анализират ситуацията и не остават паниката да ги води. Известни са, че си изпускат нервите, ако нещо не се случи по техния начин, обаче.

ТЕЛЕЦ

Телците категорично не се справят добре при големи промени като промяна на работа или преместване в нов дом. Ако Телец кандидатства за университет, то това е сигурен знак, че поне 2 дни ще е в "тиха паника" преди изпита. Чувстват огромна тежест върху плещите си и често избягват от ситуацията като разтоварват с огромни количества сладолед.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците успяват бързо да излязат от стрес. Когато нещо ги "разклаща" ментално, това е в рамките на минути и бързо намират решение на проблема. Зодия Близнаци често се чувства некомфортно и в стресова ситуация, когато има пълна рутина - когато не са щастливи от връзката с партньора си или когато осъзнават, че работата им няма никога да има развитие за повишение.

РАК

Тази зодия са силно емоционални и често изпадат в депресивни състояния по време на стрес. Възможно е при стресова ситуация на работа да помолят колегите им да се справят с проблема. Относно семейни проблеми са способни да се барикадират със седмица у дома, за да "избягат от реалността".

ЛЪВ

Представителите на тази зодия обичат да си угаждат, харесват охолен живот, така че липсата на финансови средства, категорично ги кара да изпадат в абсолютна паника. Имат усещане за привилегированост, сякаш трябва паричният поток да идва сам, но когато видят, че системно няма как да се случи това и се хващат в ръце.

ДЕВА

Най-спокойната зодия от всички. Изключително способни да преценят всеки риск от ситуацията и да контролират своите емоции. Не се впечатляват от големи промени и са много хладнокръвни. Способни са да преминат всеки тест без нерви, да кандидатстват за нова работа или покупка на жилище, без да се стресират до краен предел.

Какво разбират под любов представителите всички зодии

Всеки човек възприема любовта по различен начин, но влияние върху това оказва и зодията. Нека видим какво разбират под любов представит...

ВЕЗНИ

Везните обичат да се забелязани от околните и обичайно могат да изпаднат в силен емоционален стрес при скарване с приятел или партньор. Харесва им да са в "светлината на прожекторите", но ако това се промени, са способни да влязат в дълга депресия.

СКОРПИОН

За Скорпион "стрес" е несъществуваща дума. Преструват се, че го няма, въпреки и че го усещат. Скорпионите обичат да са начело пред всички - за образование, семейство, кариера и го постигат на всяка цена, независимо колко нерви са похабили.

СТРЕЛЕЦ

Най-манипулативните черти на всяка една зодия

Някои хора получават много лесно това, което искат, докато на други им трябва повече време, за да убедят останалите в правотата си. Но ...

Стрелците са известни, че могат да се изнервят крайно за абсолютно нелепи ситуации. Обичайно им минава бързо, но ежедневието им е "напрегнато", точно поради причината, че всичко на практика ги трогва до степен, че да ги стресира. Обичайно вечер в семейна обстановка разпускат и нещата се подреждат.

КОЗИРОГ

Сериозен негатив на Козирог е, че те не си позволяват почивка, докато не си свършат работата. Ще пренебрегнат всички сигнали на тялото и ума им, докато не приключат, с каквото са се захванали. Успяват да пренебрегнат стреса си, но често това им коства доста похабени нерви.

РИБИ

Рибите са доста странни, защото обичайно сами си правят стреса в главата си. Мечтатели и леко отнесени по природа, обичат да си развиват някакви хипотетични сценарии в главата, които изобщо не са се осъществили и мислят прекалено много за "какво би могло да се случи". Това ги стресира абсолютно всеки ден, защото всеки ден са си в "нов филм".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com