Коя е най-слабата зодия в любовта - представителите й трябва да внимават?

7439
Коя е най-слабата зодия в любовта - представителите й трябва да внимават?
Снимка: iStock

Различните зодии имат разнообразни виждания за любовта, за изживяванията и емоциите, които предлага тя.

Овен. Овните имат много еротична фантазия, която предполага безграничен сексуален огън. Въпреки че са много романтични и влюбени, в леглото те са диви и креативни. Обичат да контролират връзката и да докарват партньора си до екстаз.

Телец. Телците имат много чувствени фантазии. Хората от тази зодия са склонни да бъдат страстни и уравновесени, а когато обичат, винаги са нежни и се отдават изцяло, за да се получи връзката. Те винаги мислят първо за другия, така че сексът с човек от зодия Телец обещава да бъде невероятен. И накрая, трябва да се отбележи, че са много верни.

Близнаци. Близнаците харесват повече интелектуални фантазии, които ви позволяват да стимулирате еротичното си въображение. Хората от тази зодия се отдават изцяло и в крайна сметка зависят от партньора си.

Рак. Раците често си фантазират за неща от рода на благоуханен оазис под пълна луна и съблазнителни очи. Всъщност, нещо подобно би било неустоимо за Рака. Той е много мечтателен и използва въображението си. В леглото търси традиционното, но винаги намира удоволствие и за двамата. В същото време Раците са най-тихите любовници сред всички зодии.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

Лъв. Лъвът се стреми да предизвика възхищение и мечтае за това, докато се гледа в огледалото. Той стига до оргазъм едва когато реши, че е център на внимание. Иска да доминира и в същото време да остави другия да доминира. С въображението си постоянно ще измисля идеи, с които да задоволи партньора си.

Дева. Девата е голям талант в любовта и има богато сексуално въображение. Фантазиите на Девите са като сценарий на еротичен филм. Те са отлични любовници, грижат се за другия и винаги се стремят да доставят удоволствие на партньора си.

Везни. Везната обича да бъде ухажвана и цялото внимание да е насочено към нея. Фантазията й е насочена към намирането на идеалния партньор. Везните са много любящи и страстни и си мечтаят за перфектната половинка. Те обичат удоволствието и ще му се насладят много, когато става дума за чувствено внимание. Обаче ненавиждат рутината в секса – предлагайте им все нови неща!

Скорпион. Скорпионите обичат да създават еротична атмосфера, използвайки въображението си. Привлича ги мистерията, непознатото и се смятат за най-сексуалната зодия. Скорпионът е екстремен и много страстен любовник. За него сексът минава през очите, той обича да гледа.

Ако сте една от тези зодии, вашата единствена цел в живота е ЛЮБОВТА

Стрелец. Това е много страстна зодия и обича да угажда на другия, но харесва свободата. Стрелецът е чувствителен към допир и ласки. Един от най-пламенните и страстни знаци в зодиака. Ако партньорът знае как да се справи с това, степента на сексуалност само се увеличава.

Козирог. Козирогът обича да си фантазира, което води до много страстни и интензивни срещи. Харесва да опитва нови неща, това го вълнува. Той е склонен да се отдаде изцяло, когато е влюбен в някого.

Водолей. Водолеят има нормалните и естествени фантазии на всеки човек, плод на тайни мечти. Харесва да експериментира, затова често прилага фантазиите си на практика. Водолеят обича да флиртува, а по време на секс е спокоен и търси как да угоди на партньора си. Той се фокусира върху насладата на момента.

Риби. Рибата е доста влюбчива поради доброто си въображение и емоционалност - затова е много чувствен знак. Не харесва това, което я кара да се върне към скучната реалност. Ако сте с отегчена Риба, това е удобен момент да развихрите фантазията си в търсене на по-необичайни сексуални удоволствия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...