Начинът, по който държите чашата, говори много за вас

3830
Начинът, по който държите чашата, говори много за вас
Снимка: iStock

Можете да научите за характера на човек по косвени признаци и навици, които не са особено видими. Експертите споделят, че дори начинът, по който държите чаша, може да разкаже много за вас.

Много навици са продиктувани от личните ни черти на характера. Това може да се проследи по почерка, начина на поведение на хората, любимата напитка и ястие. Експерти препоръчват да разгледаме по-отблизо как човек държи чашата си. Дори такива нюанси могат да повдигнат завесата на тайната и да разкажат много за него.

1. За горния ръб или в средата на чашата. Този начин на държане на чашата отличава позитивните и весели личности. Те имат добър характер, не се натъжават често и не си измислят несъществуващи проблеми. Отличават се със способността да разрешават проблемите, когато възникнат, способността да виждат щастието в малките неща и да зареждат другите с оптимизъм.

5 лоши навика, от които е по-добре да не се отказвате

2. Хваща дръжката с едната ръка и задържа с другата. Този маниер отличава внимателни хора, които не реагират спонтанно и да взимат импулсивни решения. Тези хора мислят логично, действат бавно и могат да се контролират. Те обаче не могат да бъдат наречени безчувствени. Те са отворени към близките и могат да подкрепят в трудни моменти не само с думи, но и с дела.

3. Държи чашата с една ръка. Те са много благоразумни и хладнокръвни, но вътре в тях се борят много емоции. Такива хора са надеждни и могат да отстояват както себе си, така и своите близки. Те са безстрашни и целеустремени, свикнали са да вършат нещата и да се борят с несправедливостта.

7 ежедневни навика, които говорят много за вас

4. Държи чашата с двете си ръце. Те са добри приятели. Те имат високо ниво на емпатия, умеят да се присъединят към екипа и бързо да намерят общ език с околната среда. Спокойни, такива хора имат страхотно чувство за хумор и знаят как да постигат своето, обичат да учат нови неща и да  привличат късмет на всяка крачка.

5. Докато държат чашата, малкият им пръст стърчи. Тези хора са истински лидери, способни да намерят правилните решения в най-трудните ситуации. Ако е необходимо, те могат да се преборят, но най-често предпочитат да намерят личен път към славата и честта, без да отстъпват на никого в конкуренцията. Природата на такива личности не е проста - те знаят цената си и при първата среща изглеждат арогантни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Как е истинското име на Джордж Оруел

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Смъртоносен капан: защо котките не трябва да се доближават до прозорци с PVC дограма

3 вида горски плодове за намаляване на мазнините по корема

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com