Нумеролог: Номера на апартамента може да повлияе на целия ви живот

10202
Нумеролог: Номера на апартамента може да повлияе на целия ви живот
Снимка: iStock/Guliver

Оказва се, че всеки апартамент има свой собствен нумерологичен "паспорт". "Всеки адрес е нумерологична матрица, която носи личността на къщата".

Можете да изчислите номера на къщата по същия начин, както собствената си дата на раждане: цифрите в номера на апартамента трябва да се сумират, така че накрая да остане само една. Например, ако номерът на вашия апартамент - 78, изчислението ще бъде такова: 7 + 8 = 15 = 1 + 5 = 6. Това е номерът на жилището - 6. Вземете предвид само номера на апартамента, номерът на сградата няма значение.

Изключения - номера 11 и 22. Не е необходимо да се сумират, те имат свои отделни стойности.

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Какво казва за апартамента неговият номер:

1 - Жилището на лидера

Личността на дом номер 1 подкрепя лидерските амбиции на неговия обитател. Живеещият тук човек обикновено има собствен бизнес или уверено се изкачва по кариерната стълбица. Той е амбициозен, независим, самоуверен и цени личната свобода. Животът в апартамент с една спалня ще ви научи на смелост и решителност.

Недостатъци: 1 е самотата. В този апартамент е малко вероятно да се изгради семейство и успешен личен живот. Затова "единиците" предпочитат самотата.

2 - Домът на семейния човек

Това е място, посветено на любовта, взаимната подкрепа, отглеждането на деца, тук е уютно и безопасно. Хората, които живеят в двустаен апартамент, ще трябва да се научат на дипломация, такт, да се съобразяват с нуждите на другите, да живеят в мир и хармония.

Минуси: животът в такъв дом не е подходящ за тези, които се стремят към кариерно израстване. Двойката размива индивидуалността, защото няма място за егоизъм. Рискувате да затънете в живота в собствения си малък свят, хранейки се с емоциите на другия. А ако живеете в такова жилище сами, може да се почувствате некомфортно.

3 - Домът на оптимиста

Това място е изпълнено с радост и смях, там винаги има много гости. Енергията на дома насърчава реализацията в творчеството, дава вдъхновение. Тук общителните хора, включително семейните, ще се чувстват отлично. Те могат да водят пълноценен живот.

Минуси: тази къща няма да ви остави лично пространство. Затова, ако обичате уединението, такова място не е подходящо за вас. Ако животът ви не е свързан с творчество, може да ви обхване депресия. Тройката допринася и за проблеми с парите.

4 - Домът на консерватора

Четири е числото на стабилността, увереността и сигурността. Хората, които са свикнали да постигат целите си с труда си, дори и да е много трудно, се чувстват добре тук. Подходящо място за тези, които са винаги честни, рационални и практични.

Минуси: това място не е много подходящо за креативен човек. Този дом харесва сериозни и организирани хора, дисциплинирани и отговорни, бохемството няма да пусне корени тук.

5 - Къща за партита

Това е мястото, където можете да се забавлявате и да си прекарате чудесно. Тук можете да срещнете живи, интересни, енергични и необичайни хора. Енергията на къщата подкрепя личностното развитие чрез самодисциплина. Ако има проблеми с нея, в такъв дом няма да има щастие.

Минуси: енергията на дома тласка към излишества. Ако самоконтролът и дисциплината не са добре развити, може да се окажете пристрастени към алкохола или да прекалявате с храната. А този дом не е за хора, които търсят стабилност.

6 - Домът на грижовния човек

Топлината, състраданието и грижовността са основните неща, които царят в този дом. Това е идеалното място за семейство с деца. Хората в сферата на услугите и дизайна ще се чувстват добре тук. Те са в състояние да направят всичко, за да накарат клиентите си да се чувстват в хармония със света.

Минуси: в такъв дом е лесно да забравите за себе си, посвещавайки живота си на служене на другите. Толкова е приятно и спокойно, че все по-малко ви се иска да излизате навън в света. Не се затваряйте в пашкула си и направете нещо за себе си - това е рецептата за щастие за обитателите на апартаменти с номер 6.

7 - Домът на интроверта

Това е място за съзерцание и интроспекция. Вслушване в интуицията, опознаване на себе си, търсене на духовната истина, намиране на душевен мир - това е всичко, което домът с личностно число 7 може да ви предложи. Да бъдеш себе си, да вярваш в себе си и да се доверяваш на другите - на това можете да се научите в апартамент-седем.

Недостатъци: живеейки в такъв апартамент, е лесно да се затворите в себе си и дори да започнете да се смятате за по-добри от другите. И това не е най-доброто място за хора, които се опитват да се разделят с някои лоши навици. И не е подходящо за тези, които не понасят самотата.

Как номерът на апартамента може да се окаже ключов за живота ви

8 - Къща на влиятелен човек

Власт, авторитет, престиж - това са целите на човека, който ще се чувства добре в този апартамент. Енергията на къщата помага да се намери финансов просперитет, тя "управлява" материалните потоци. Жилището е за силни личности, издръжливи и организирани, талантливи мениджъри.

Минуси: твърде много показност. Всичко е само най-доброто, само ново и престижно - домът рискува да се превърне в лъскава картина, празна и бездушна, създадена с цел да направи впечатление. Къщата трябва да има сърце, не го губете.

9 - Домът на хуманиста

За обитателите на този апартамент саможертвата не е празен звук. Те с удоволствие помагат на другите. Те са мъдри, не се спират на миналото, обичат да пътуват. В такъв дом често идват за добри съвети.

Недостатъци: хората с творчески и хуманитарни професии се чувстват добре тук. Но бизнесмените не се чувстват много добре тук. Деловитостта, която често се свързва с агресия и твърдост, отслабва.

11 - Домът на учителя

Мощно място за развиване на интуицията. Чудесно място за всичко, свързано с духовното развитие, търсенето на истината, самоусъвършенстването. Къща, изпълнена със светлина. Призванието на нейния обитател - да помага на другите хора.

Недостатъци: живеейки в такъв апартамент, е лесно да се изпадне в прекомерно мечтаене в ущърб на реалните действия. Животът в илюзии не е най-добрият вариант.

22 - Къщата на господаря

Това е организирана и добре поддържана къща. Нейният стопанин непрекъснато се учи, усъвършенства и развива. Идеално място за архитект, писател или представител на друга професия, чиято мисия е да променя ежедневието на другите.

Недостатъци: в такава къща е невъзможно да се отпуснете и да "отпуснете юздите". Винаги ще трябва да сте в тон, винаги ще се стремите да се издигате.

Как да промените енергията на апартамента

Да, това е възможно. Да речем, че живеете в апартамент с номер 2, но бихте предпочели номер 5. Просто добавете 3 към номера на апартамента на вратата - дори от вътрешната страна на вратата, за да няма объркване. Или да кажем, че имате апартамент с номер 7, но искате да имате номер 3. В този случай добавете петица към числото - добавете едно, добавете две и ще получите това, което ви трябва.

Страх от 13

Най-силните суеверия са свързани с числото 13 - дяволската дузина. В Тайната вечеря са участвали 13 души, 13-ият знак от зодиака е изхвърлен от хороскопите, древните перси са смятали 13 за числото на хаоса, скандинавците са имали за 13-и бог Локи, бога на измамата.

В азиатските страни не могат да понасят числото 4. Често се случва в къщата да няма четвърти етаж, четвърти апартамент. И всичко това, защото думата "четири" звучи като "смърт" на японски, някои диалекти на китайски и корейски.

Между другото, привържениците на тибетското учение фън шуй смятат, че има значение и етажът, на който живеете. Но там изчисленията са много по-сложни: от значение е не само номерът на етажа, но дори и времето на закупуване или наемане на жилището.

В зависимост от комбинацията от двете можете да изберете етаж, който ще накара енергията на живота да тече в правилната посока: към любов, финансов просперитет, пътувания и приключения или вътрешен мир.

Като цяло покупката на апартамент е скъпо дело и не е грях да подходите към него възможно най-обмислено - да се сработите с жилището си и по дух, и по характер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com