Седмичен хороскоп за 4-8 април

18558
Седмичен хороскоп за 4-8 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица направете така, че да прекарвате повече време в разходки на чист въздух. От вторник ще започне поредица от нови познанства и предизвикателства в работата. Ако имате човек до себе си, обаче, нека той да бъде на преден план. Сега може би не си давате сметка колко е важен той за вас, но ако го загубите ще ви бъде много тежко. В средата на периода ще имате много нови идеи, които непременно трябва да реализирате. Нека не ви мързи и задължително ги запишете и започнете да правите планове как точно да ги реализирате. Най-важното е да бъдете водени от разума. Не се оставяйте да си мислите, че чарът ви ще е достатъчно, за да докажете ценността си пред останалите, особено ако става въпрос за работата.

Телец

В началото на седмицата може да получите изключително изгодно, на пръв поглед, предложение за работа. Истината е, че трябва да сте внимателно. Някои от вас ще затвърдят финансовите си позиции, но това е свързано с риск от прекалено големи разточителства. Не си ги позволявайте. Здравето няма да ви подведе особено ако спазвате добър режим на хранене. Не забравяйте за физическата активност, тя ще ви даде необходимия тонус.

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда

Овен Вие сте сред тези, които със сигурност ще дишат дълбоко от романтиката, която пролетта разпръсква във въздуха. През този уикенд ...

Близнаци

През новата седмица не трябва да се страхувате открито да изказвате мнението си, а всички възникнали трудности трябва да решавате с помощта на конструктивен диалог с партньорите си. Сряда може да донесе някои недоразумения в любовния живот. Разумно решени те само ще заздравят връзката ви. Финансовото ви състояние е стабилно, но са възможни непредвидени разходи в края на периода. В здравословно отношение не пренебрегвайте белите дробове. При поява на кашлица отидете при специалист, а не избирайте сами лекарствата си.

Рак

През новата седмица ви очаква доста работа, тъй като ще имате възможността да затвърдите позициите си, както в семейството, така и в работата. Възможно е да има много напрегнати моменти, но от вас ще се изисква пълно самообладание, с което да запазите контрол и да покажете на половинката ви и другите важни за вас хора, че наистина ги уважавате и обичате. В работата може да бъдете изправени пред нелек избор. Звездите препоръчват да обърнете повече внимание на екипната работа. Успех ще имате и в самостоятелната дейност, но той няма да е така дълготраен.Сряда може да ви донесе някои предизвикателства. Ще трябва да се откажете за момент от амбициите си, но съвсем скоро ще бъдете компенсирани за жертвата ви. Всичко това може да доведе до отслабване на имунната ви система, така че още от първите дни на периода вземете мерки, за да защитите организма си.

Лъв

Тези зодии ги очаква страстна любов през април

През най-пролетния месец от годината звездите ще бъдат благосклонни за 3 зодии от зодиака и ще ги посипят с любовен прашец. Стрелец И...

Ще бъдете обзети от силна нужда за уют, но сега е време за контакти. Бъдете по-често сред хора и се опитвайте да спазвате баланса работа-дом. Времето е подходящо за повишаване на квалификацията ви. Запишете на курсове и не жалете време и сили, за да се усъвършенствате. В личния живот ви очакват положителни промени, благодарение на вашата обаятелност. Някои от обвързаните представители на знака може дори да предизвикат ревността на партньора си. В служебно отношение ще ви трябва повече кураж, за да се решите на риск, който да ви изведе напред в развитието. В същото време не рискувайте със смяна на работното място.

Дева

Задачата ви през новата седмица ще бъде да се разтоварите от съжаленията за отминали грешки. В работата не предприемайте инициативи. По-добре да свирите втора цигулка, защото сега за вас най-важното е да наблюдавате, а не да участвате. Въздържайте се и от оценки на работата на другите. Бъдете сдържани в личния ви живот и засега не предприемайте резки промени. Възможно е да имате някои не много приятни разговори с децата, но няма как да бъдат избегнати.

Везни

Сега е добре да спазите баланса между това сте с достатъчно авторитет пред тях, но и да имате доверие. Ако наскоро сте започнали връзка ще трябва да бъдете по-сдържани в емоциите и реакциите си, тъй като рискувате да отблъснете човека или поне да го уплашите. Пазете нервната си система с цената на всичко. Нищо не е толкова важно, колкото здравето ви, а щом нещо или някой не действа добре на организма ви, значи не е за вас.

Ето от колко сън имаш нужда според зодията си

Може да сте нощна птица или рано пиле, но се оказва, че звездите може да имат някакво мнение, щом стане въпрос за съня. И независимо да...

Скорпион

През новата седмица ще бъдете желан гост на събития, в които е добре да вземете участие, за да повдигнете авторитета си, заздравите съществуващите връзки и създадете нови такива. Ако получите предложение за нова работа обмислете добре възможността, а не се хвърляйте необмислено. Като цяло ще имате своите шансове за увеличаване на доходите си, но не бързайте да си правите сметката с неполучените още пари.

Стрелец

Дошло е време на погледнете отвъд границите си. Понякога промените ни правят по-добри и ни издигат. Така че не се плашете от тях. Някой, който е много различен от вас ще се опита да се сближите. Не бъдете толкова категорични в отказа си. Напълно възможно е това да е вашата противоположност, която ще ви обогати неимоверно. Не се страхувайте от компромисите, които ще трябва да направите. Без жертви няма истинско щастие. Финансово ще сте стабилни и дори ще може да си позволите пътуване, което да ви разведри. Друго, на което трябва да обърнете внимание е вашето здраве.

Козирог

Ентусиаст доказва със собствена ракета, че Земята е плоска

Привърженик на твърдението, че Земята е плоска, живеещ в щата Калифорния, излетя с ракета, която си направи сам, за да погледне планета...

В началото на седмицата е добре да проявите повече внимание и търпение. Не рискувайте заради някакви илюзорни успехи и много добре си направете сметката. В личния живот заложете на сигурното. Един малък флирт не означава влюбване, а дори да е така това едва ли ще продължи дълго, но може да се отрази зле на връзката ви. В четвъртък ще имате постижения, както на работното ви място, така и в отношенията с близките ви хора. Като цяло този период ще бъде добър за вас, ако имате нужда да свалите няколко килограма. За целта ще трябва да съчетаете правилно хранене с активен начин на живот. В грижите си за околните напълно може да забравите за себе си. Опитайте се да направите това преди да разклатите организма си.

Водолей

Периодът ще е сложен за вас, но вие ще можете да направите всичко, което сте замислили, ако успеете да запазите вярата си в собствените си сили и не отстъпвате дори в моменти, в които околните ще се съмняват във вашите качества и способности. Събитията, които ще се случват сега ще окажат силно влияние не само на живота ви, но и на душевното ви равновесие. В средата на седмицата ще постигнете добри резултати във всички начинания, чиито успех ще зависи от красноречието и умението ви да общувате.

Риби

През новата седмица не пренебрегвайте съветите на хора, които не мислите, че имат достатъчно опит. Точно в техните думи може да се крие решението на важен въпрос. Що се отнася до личния ви живот най-добре ще бъде да прекарвате повече време с вашата половинка и да споделяте с него или нея своите мисли. Това не означава да я товарите с мрачните си прогнози, а да има повече взаимност в отношенията ви. Ако сега започвате връзка се опитайте да не идеализирате партньора си и да не възлагате прекалено големи надежди на връзката преди да сте се опознали достатъчно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com