Съвет за всяка зодия за днес, 17 ЯНУАРИ

16542
Съвет за всяка зодия за днес, 17 ЯНУАРИ
Снимка: iStock

Овен

Някои Овни са изкушени от тази тактика, но е по-добре да ограничат амбициите си, да се захванат най-старателно с рутинните си задължения и да помагат, когато им искат съдействие. 

4-те зодии, които НИКОГА не биха ПРОСТИЛИ изневярата

Телец

Дори да се нагърбите с повече отговорности в работата, ще бъде от полза и за вас, и за екипа. Вечерта е само за най-близките ви, сред тях си отдъхвате добре.

Близнаци

Работа може да отведе Близнаците на път, но да намерят пролука в програмата си и да се порадват на природни забележителности, исторически обекти, срещи с интересни хора. Свършеното е добро, макар печалбите да не растат бързо. 

Рак

Група Раци може да свършат много рутинна работа сега и шефовете ще бъдат доволни от старанието и дисциплината им. Други улавят шансове за осъществяване на стари идеи.

Лъв

Лъвовете да не изнервят обстановката, има си време за всичко, просто те са поели много задачи и искат да ги свършат по най-добрия начин. Ще успеете, вероятно и печалбите няма да са лоши.

Дева

Девите сега гледат да подчертаят своя принос в работата, но това надали харесва на околните, някои направо не го забелязват. Не забравяйте, че и другите са ви помагали да решите трудни проблеми.

Везни

Везните и сега леко се разколебават, но резултатите постепенно ще ги окуражат, на прав път са. Някои не са били в добра форма, време е да се постегнат, да се освежат. С парите обаче внимавайте повече.

Скорпион

Най-лудите представители на зодиака

Овен Приключенията винаги карат Овенът да се чувства жив и всички представители са способни на действия, които плашат другите хора. Те...

Скорпионите да бъдат самокритични, има какво още да овладеят като умения в работата, да се включат в перспективни екипи. Ако трябва, говорете с приятели, ще ви препоръчат на подходящото място от сърце. 

Стрелец

Стрелците ще трябва да се съобразяват с него и през празничните дни. Ако нещо в деловите партньорства не върви, помислете за нови съюзи. Но не подценявайте и своите грешки.

Козирог

Козирозите сега имат нови възможности за изява и печалби, възможно е да се сдружат с колеги и познати за начинания. Вечерта е за купони, свободните сърца да се огледат за човек, подходящ за връзка.

Най-чаровните знаци от зодиака

Стрелец Стрелците са много свободолюбиви хора и тяхната цел винаги е да си прекарват добре и да заредят околните с добро настроение. Н...

Водолей

Едни са настроени егоистично и Водолеите го знаят отсега. Втори са готови да се забъркват в далавери, не ви трябва такава компания. 

5-те най-опасни зодии сред жените

Риби

Група Риби да поговорят с колеги и приятели, идеите им за изява са добри, но организацията малко куца. Може би трябва да споделите и с шефове проблемите си. Вечерта ще има за какво да се почерпите с останалите в екипа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com