В какъв цвят да отпразнуваме новата 2023 година?

19623
В какъв цвят да отпразнуваме новата 2023 година?
Снимка: iStock/Guliver

2023 ще се протече под егидата на Черния воден заек. Експерти в областта на биоенергията казаха в какъв цвят е по-добре да празнуваме началото на тази година и защо. Опитайте се да следвате съветите на експертите, за да спечелите тази година талисман.

Следното ще помогне да се успокои това животно-покровител.

Основните цветове на 2023 г

Разбира се, веднага си струва да се отбележи черният нюанс, защото той е в името на годината. Черният цвят в източната култура се свързва с елемента Вода. Водата винаги е олицетворявала спокойствие и стабилност, така че трябва да създадете празничен образ, основан на принципа на хармония и простота.

Какъв е цветът на всяка зодията?

Черното може да се превърне в основен цвят, но това не означава, че трябва да сте скучни в нощта на 31 декември срещу 1 януари. Водният елемент, който ще бъде актуален през 2023 г., може да бъде показан не само в черно, но и в синьо. Можете да го вземете като основа. Също така благоприятни цветове на тази година могат да се нарекат тюркоазено, виолетово и пурпурно. Във всеки от тях празнуването на Нова година няма да бъде грешка.

Неутрални нюанси - зелено, бяло. В никакъв случай не можете да формирате визия с червени дрехи, оранжево, жълто, пясък, кафяво, розово. Всички тези цветове по един или друг начин имат огнена енергия.

Цялостната визия трябва да бъде сдържана. Заекът не обича ексцентричността. Комфортът и лекотата са важни за него. Експерти не препоръчват да се привлича твърде много внимание към жени с голи рамене, дълбоко деколте, къси поли или тесни дрехи. По-добре е да носите рокля с ръкави или дори да измислите визия с голям пуловер и дънки. Мъжете също ще трябва да покажат сдържаност в спокойни тонове. Няма нужда да избирате дрехи с ярки щампи, необичайни модели.

Цветовете, които ни правят щастливи

Полезни съвети за празнуване на годината на Заека

Описаните по-горе цветове трябва да се използват и за създаване на подходяща атмосфера в дома, включително и за украса на коледната елха. Посрещнете 2023 в дискретен стил, без прекалено ярки акценти.

Допълнете визията си с подходящите бижута. Например, ако искате да впечатлите другите, можете да дадете предпочитание на платинени бижута. Този метал е най-добре комбиниран с елемента Вода. Можете също така да носите бижута от титан, мелхиор, сребро. Никога не злоупотребявайте със златото. Представлява силата на елемента Огън, който може да обърка картите и като цяло да доведе до нарушаване на плановете в новогодишната нощ.

От минералите ще бъде възможно да се даде предпочитание на аквамарин, яспис, нефрит, котешко око, хризолит, корал, флуорит, изумруд, перли, корал, авантюрин. Всички тези минерали представляват силата на елемента Вода, така че ще бъдат изключително полезни в новогодишната нощ преди началото на 2023 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com