Зодиите в социалните мрежи: Близнаците търсят мемета, а Лъвовете публикуват селфита

5774
Зодиите в социалните мрежи: Близнаците търсят мемета, а Лъвовете публикуват селфита
Снимка: Jerzy Górecki / Pixabay

Социалните мрежи са пространство, в което почти няма правила. Как се държи вашата зодия онлайн и какво ново можете да научите за Овен, Водолей и Везни и техните зодиакални съседи от поведението им в Интернет?

Овен

Овенът е непоносим към онлайн лъжите. След като се натъкне на публикация, която изкривява истинската информация, той ще прекара цялата вечер, опитвайки се да докаже на автора, че греши в разгорещен дебат и да го предупреди за последствията от действията му, дори и да е някакво малко нещо.

Още: 5 зодии, които обичат да са необвързани

Близнаци

Близнаците мразят сериозните дискусии и спорове по злободневни политически теми. Това е същият човек, който в разгара на разгорещен разговор внезапно хвърля меме или видео със забавна котка в чата и отдалечава всички от мислите им.

Рак

Една приятелка има лош ден: тя избухва в сълзи и публикува сърцераздирателна публикация за раздялата с приятеля си. А час по-късно спасителят Рак се появява на прага й с вино и шоколад.

Още: Хороскоп на съня: От колко часа сън се нуждае всяка зодия?

Лъв

Виждали ли сте такива страници със 100 500 снимки от всяка минута от живота на автора? Повярвайте ми, това определено е Лъв.

Дева

Статусите на Девата в социалните мрежи са като роман с продължение. Ако Девата не може да говори в реалния живот, тя използва виртуалното пространство, за да критикува всички и да учи всички на всичко в гигантски постове, които никой не чете до края.

Още: Кои зодии не трябва да имат котки?

Везни

Везните патологично не понасят гневни виртуални кавги и ако другите крещят и живеят в мир, тогава този знак дълго време страда от омразни изказвания, които четат или чуват. И също така е добре, ако някъде наблизо има Рак с вино и шоколад...

Скорпион

Ако не сте готови да отговорите на порой от язвителни обиди, просто стойте далеч от Скорпионите и при никакви обстоятелства не маркирайте публикациите им с емотикони.

Още: След 20-ти март: Съдбата дава втори шанс на 4 зодии!

Стрелец

Дори ако миротворците Везни полудеят и се впуснат в безполезна размяна на грубости със Скорпион, Стрелецът влиза в игра! В крайна сметка Стрелецът е тук именно за това: той, както в реалния живот, търси онлайн ярки емоции, нови открития и полезни запознанства, които ще му помогнат да опознае света.

Козирог

Настроението на Козирога се разваля заради социалните мрежи. Козирозите отчаяно се опитват да възстановят реда: да докажат, че някой греши, друг се държи нелогично, а трети изтърсва една мисъл и никакви изследвания по тази тема, само емоции.

Още: 20-ти март: Късмет за Овните и Пари за Девите!

Водолей

Водолеите обичат да публикуват глупости и не се интересуват какво мислят другите хора за тях. И ако им се каже открито за това, те пак не вярват: „Как да не ти харесва? Хора, не лъжете, бъдете себе си!”

Риби

Рибите използват социалните медии, за да разпространяват вдъхновяващи цитати, снимки на пухкави зайчета и подаряващи цветя емотикони... Сладко е, но невероятно досадно, особено ако има много и не на място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com