Баракова пише с правописни грешки

28338
Баракова пише с правописни грешки
Снимка: БГНЕС

Поредна шокираща неграмотност демонстрира независимата народна представителка Ана Баракова. Фамозната дама от Пловдив е отправила въпрос към министъра на образованието и науката Тодор Танев относно промяна в образователния процес от първи до четвърти клас.

Проверка показа, че още в началото на зададения въпрос има правописна грешка, като депутатката е адресирала текста до „43-то Народното събрание”.

Баракова ще се изнася от апартамента си

Наричаха се проститутки, курви. Това твърди Валентина Колева, съседка на станалата известна покрай преференцията народна представителка...

Ана Баракова, която е учителка по професия, пита как един учител със специалност „Начална училищна педагогика” работи комплексно и преподава по всички предмети, в това число по изобразително изкуство и физическо възпитание, предаде BPost.bg.

„Преподавателят притежава ли необходимата квалификация по всички учебни предмети, който се изучават от първи до четвърти клас”, пита депутатката, правейки очевидна граматическа грешка, тъй като вместо „който”, в случая би трябвало да се използва формата за множествено число – „които”.

Ана Баракова завършва запитването си с изречение, в което допуска 2 грешки: „Моля въпроса ми да бъде в писмен вид”, защото в случая първо, след "Моля" трябва да има запетая, а след това "въпроса", тъй като е подлог в изречението, следва да е членуван с пълен член - "въпросът".


Застъпници на ББЦ още си чакат парите

"България без цензура" все още не се е изплатила на стотици свои застъпници, работили за нея по време на изборния ден. От...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика