Бойко Борисов вече се излага изключително жестоко

37463
Бойко Борисов вече се излага изключително жестоко
Снимка: БГНЕС

С всеки изминал ден Бойко Борисов все по-ясно показва и доказва защо трябва моментално да си отиде и никога повече да не се връща - така, както и цяла плеяда наши политици, които все още се опитват да се правят на някаква алтернатива в желанието си да докопат властта.

Поредното доказателство какво значи този, който управлява, да внушава и манипулира, Борисов го даде в живо излъчване на официалния си Facebook профил. Първо - да говориш как дядото на човек, при който има разследване дали е пострадал от полицейско насилие, не дал възможност "ние" да учим в чужбина. Става въпрос за Евгени Марчев, студент в Хага.

Кои сме тези "ние", на които дядото на това момче не дал да учат, г-не? Кой е този дядо, как му е името? А на Вашия баща как му е името? Какъв чин е имал в комунистическа България? Вие какъв бяхте по времето на Тодор Живков? А като излязохте от системата на МВР през 90-те години на XX век, чия партийна книжка не скъсахте по собствените ви думи?

Второ - да внушаваш, че някой друг ти е ползвал гащите за голяма нужда с коронавируса! Кой реши да свали мерките в бърза последователност? Кой се оправдава с това, че хората искали? И Борисов, нали е добра душа, пуска ли пуска ... Ми че те сега стотици хиляди в цяла България искат да си ходиш, защо не ги слушаш, както послуша 5-6 филигранно издялкани красавици, че в нощните заведения нямало страшно? Или че е много хубаво да има 12 000 на финала за Купата на България на едно място? Представителят на СЗО за България доц. Михаил Околийски лично го каза на изричен въпрос на Actualno.com: В България доста мерки отпаднаха по едно и също време! Борисов взе едно разумно решение в края на зимата и пропиля абсолютно всичко за нула време, защото не издържа на натиска на различни лобита, които губеха пари от ограниченията и които го подкрепят. Не издържа, защото така е строил 10 години държавата - на глинени крака!

От няколко дни насам упорито по големи телевизии бива лансирана и Весела Лечева, един вид като представител на БСП т.е. опозиционен - как протестите можело лесно да бъдат използвани и освен призива за оставка, трябвали и конкретни искания! Искания, г-жо Лечева, има - ако нещо сте ги пропуснала, както явно сте пропуснала кой беше съпругът Ви Манол Велев (в Уикипедия може да преброите скандалите, в които се беше забъркал), заради който сега тъничко по телевизиите има опити да се бута сюжет "Васил Божков" като водещ за протестите, голямото искане е ясно - РЕАЛНО ПРАВОСЪДИЕ! Това не може да стане, докато Борисов и Иван Гешев имат каквото и да е участие във вземането на решения! Ето и съвсем конкретни искания как да стигнем до пустото ИСТИНСКО ПРАВОСЪДИЕ - ТУК, политическа заявка как също има - ТУК! Да не забравя - БСП като течеше процедурата за избора на Иван Гешев, каква политическа позиция зае? Квотата ѝ във Висшия съдебен съвет (ВСС) как гласува?

Такива ми ти работи - даже много клавиатура изхабих за обяснение със само една дума - ОСТАВКА!

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

А защо Малкович не постави "Под игото"? Ще се съизмери с "Хъшове"

Случаят Даная или защо моралът е най-важен за едно общество

Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com