4 лесни начина, които ще ви помогнат да се отървете от излишните мазнинки 

1764
4 лесни начина, които ще ви помогнат да се отървете от излишните мазнинки 
Снимка: https://pixabay.com

Веднага със затоплянето на времето всеки се замисля за качените килограми през зимата и започва да обмисля ефективни начини за отслабване. Някои залагат на вече изпитани методи, режими и диети, а други търсят нови и разнообразни такива. За да ви помогнем с тази нелека задача, сме подбрали 4 лесни начина, които ще ви помогнат да се отървете от излишните мазнинки и отново да носите любимите си дрехи спокойно. Ето ги и тях:

Диетата Дюкан

Колкото и да са противоречиви мненията относно тази диета, факт е, че наистина стопява килограмите. Състои се от три етапа, но за жалост крие и опасни рискове за здравето ни. Все пак, тя позволява хапването на месни и млечни продукти в началния етап, във втория се добавят и зеленчуци, а за третия трябва да си по-устойчив. Специалистите също потвърждават потенциалните опасности, тъй като приемът единствено на белтъчини натоварва бъбреците, лишава организма от другите необходими хранителни вещества и може да създаде рискове за сърцето.

Системата -60

Този хранителен режим има значително по-големи плюсове и ползи от гореспоменатия, като минусите свеждаме почти до нулата. Създателката му е Екатерина Мириманова, успяла да свали 60 килограма, без да има здравословни последици от това. Режимът се спазва лесно и не натоварва организма и психиката ни. Сутрин ни е позволено да се храним с абсолютно всичко, което пожелаем. На обяд трябва да подбираме по-внимателно, а вечерта се хапва месо или салата. Комбинациите са стриктни и трябва да се спазват, отслабването става бавно, но килограмите след това се задържат, без възвръщане. Като минус можем да отбележим, че не бива да се храните след 18 ч, което и по принцип е приемливо, но някои биха свикнали по-трудно.

Диетолози разкриха как да свалим излишните килограми след зимата

През зимата много хора качват килограми. Няма как да не сте забелязали, че е особено трудно да се свали излишното тегло през пролетта. ...

Детоксът на д-р Михайлов

Детоксът е добре да се прави на пълнолуние. Чрез него извеждаме всички токсини от организма си и пречистваме тялото, като едновременно с това го снабдяваме с витамини и минерали. Трябва да се спазва много стриктно и в продължение на 3 дни, след което следва захранване. Не е препоръчително да се практикува без консултация със специалист и при хора с бъбречни и стомашни проблеми.

Лунна диета

Лунната диета се изразява в това, че в различните фази на луната се приемат определени храни. Около новолунието например не се хапва нищо друго, освен пресни сокове. Има различни варианти за спазването на тази диета. Не е особено трудна за спазване, тъй като е краткотрайна, но и ефектите от нея не са особено задоволителни, ако се стремите към по-сериозно отслабване. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно