6 страхотни начина за моментално отслабване

11375
6 страхотни начина за моментално отслабване
Снимка: https://unsplash.com

Напоследък стресът и напрегнатото всекидневие доведоха до качване на килограми. А това тежи на всеки човек. Случва се дрехите да започнат да му умаляват и да се чувства тежък и тромав. Това действа доста потискащо, но за да влезе отново в нормата са нужни доста повече усилия от обичайното.

Затова, докато не е станало твърде късно, ще ви предложим 6 ефективни начина да си възвърнете старите килограми или да свалите ненужните.

1. Недейте да похапвате нищо тестено

Всякакви тестени продукти като хляб, банички и други сладкиши трябва незабавно да се спрат. Когато ги консумираме редовно, ние пълнеем в долната част на тялото си - напълняват задните ни части, бедрата и коремът. Усещаме, че сме постоянно с подути стомаси, нарушава се и качеството на сън. За да свалим тези ненужни кила просто трябва да вкараме в менюто си храни, съдържащи повече фибри, защото те ще успяват да ни заситят и ще ни направят по-енергични. Тестените храни трябва да се спрат изцяло.

2. Яжте храната на малки порции

4 ефикасни метода да се отървете от биреното си коремче час по-скоро

Коремчето се прави бързо, но се сваля трудно. Човекът се отпуска и понякога осъзнава, че килограмите му бързо са нараснали. За съжалени...

Нередовното хранене причинява напълняване, гастрити и рефлукси. Погрешно е след работа да си сипем огромна порция с храна и да се нахвърлим юнашки върху нея. Най-добре е да се храним по-честичко, но на малки порции, колкото големината на свит юмрук. По този начин ние ще разпределяме храната равномерно, за да може тя да има време по-бързо да се преработи от организма. А и така няма да сме гладни и да ни става тежко, което е логично. Най-здравословния интервал между храненията е два часа и половина. Намирайте време за 2 леки закуски, които да са съставени от плодове и сурови ядки.

3. Сутрин си правете вода, примесена с лимон

Ако искате да ускорите вашия метаболизъм, всеки ден го започвайте с топла вода с изстискан лимон в нея. Като заместител на лимона можете да ползвате краставици или ягодки. През целия ден пийте повечко течности. По този начин ще имате повече сила и енергия, а и кожата ще се прочисти по-добре. Ще започнете да сваляте килограмите и да си връщате мечтаната визия.

4. Движете се повече

Ако решите, че искате ускорена диета, трябва да намерите време постоянно да се движите. Започнете деня с гимнастика, може да потичате в близкия парк. През деня можете да покарате колело, а вечерта да я завършите с приятна разходка. Ако живеете или работите на място, където има стълби, започнете да ги изкачвате и забравете за асансьора.

8 навика, които ви пречат да отслабнете

Ако искате да започнете да водите здравословен начин на живот, не бързайте да го правите преди да се запознаете с някои подробности. Д...

За стягане на корем и бедра можете да вдигнете високо краката си, докато сте в легнало положение. Когато ядете нещо малко, намерете време да се раздвижите след това, за да може организмът бързо да го преработи. След вечеря не си лягайте веднага, а стойте изправени 20 минутки, докато се смели храната. Така калориите ще изгарят по-бързо, а и ще спите по-спокойно.

5. Вечерята е добре да приключи до 18.00 часа

Когато вечеряте рано, тогава сънят ви ще стане много по-здрав и продължителен. Няма да имате тежест и подуване в стомаха, киселините ще отшумят и вие ще се събудите отпочинали. Ранната вечеря ще помогне и за по-бързото сваляне на килограмите. Между вечерята и закуската трябва да има поне 14 часов интервал.

6. Намерете начин да се забавлявате и спортувате

Танци, бадминтон, скачане, тенис на маса и подобни приятни спортове са точно това, от което имате най-голяма нужда. Чрез тях вие ще си възвърнете формата, за която мечтаете. Съчетайте диетата си с леки спортове и ще усетите как започвате да подобрявате тонуса, сваляте килограми и се чувствате добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com