Разберете какво харесват жените най-много в мъжете!

18315
Разберете какво харесват жените най-много в мъжете!
Снимка: iStock/Guliver

А. СОЦИАЛНО ХАРЕСВАНЕ.

Какво най-много харесват жените в мъжете според преобладаващите мнения в съвременното общество?

1. Успехът. Под успех в женското съзнание се вписват различни критерии: от „той държи всичко под контрол“ до „той има големи перспективи“. Може и по-простичкото: „той има много пари“. Всичко зависи от житейските претенции и лични амбиции на конкретната жена. За някои жени дори шофьорът на тир е завидна партия - а други се стремят към не по-малко от собственик на банка.

2. "Да ме обича“. Това желание също е доста неясна концепция в главите на жените: от „да не ми изневерява и да ми дава заплатата си“ - до „да ми подарява лъскави джунджурийки и да ми сменя колата веднъж годишно“. Някои чувствени дами кандисват на романтика и сексуални страсти - но това вече е второстепенно и само допълнение към основните, меркантилно-прагматични компоненти на любовта.

3. Да осигурява напълно мен и децата. Тоест: мъжът да е генератор за получаване на пари и на всички ползи, свързани с тях. Един вид, своеобразен комунизъм по женски: хубава къща, ежегодна почивка на Бали, децата учат в чужбина. А тя само натиска копчета: купи това, искам онова...

4. Външен вид. Впрочем, ако са спазени първите три точки, имат ли значение неговата външност, възраст и дори способностите му в леглото? Тези подробности за една богата и безгрижна жена с т. нар. „успешен“, любящ и богат съпруг, не са проблем. За външния вид и секса има куп други мъже. Дори не е нужно да се обажда - те сами ще дотичат.

Някои жестове, които показват, че той ви харесва

Б. ПРИРОДНО ХАРЕСВАНЕ.

Всяка жена носи в подсъзнанието си образа на мъжа, когото иска „като мъж“ - по-просто казано, за секс. По правило, секс бурен и неудържим. Най-подходящ сексуален партньор е онзи с набор от гени за най-адекватно потомство. Тоест: здрави деца. Той може и да не е богат, нито „успешен“ (каквото и да означава това). Но природата кара хората да си измислят оправдания. В този случай има много простичка опция: „Обичам го!“. Даже още по-просто: „Искам го!“. Когато тези „две половинки“ се срещнат, освен сексуалната привлекателност и желанието за секс, в главите им няма нищо друго. При този повече животински, отколкото човешки избор, жените харесват в мъжете строго определени качества.

1. Здраве. Естествено, един мъж, за да бъде харесан от жената като „самец“, преди всичко трябва да е здрав. Във всеки случай здрав в леглото - за секс.

2. Сигурност. При такъв избор на партньор, способността му да осигури материалното благополучие на жената и нейните деца също е приоритет: любовта си е любов, ама трябва да се яде три пъти на ден.

10-те женски действия, които МНОГО допадат на мъжете

3. Желание за деца. Такъв мъж, в когото жената се влюбва, а не просто решава да се омъжи за него, трябва да обича и да иска деца.

4. Влюбването на самия мъж. Влюбването на мъжа е необходимо за жената само по себе си – то я възбужда и й създава чувство за „избраност“. Това е и вид гаранция, че той ще й остане верен и не ще хукне след поредното „маце“.

5. Външен вид. На последно място, както и при социалното харесване, тук отново е външният вид на мъжа. Дори обективно погледнато, той да е невзрачен и обикновен, тя ще го обожава поне докато не премине нейната влюбеност. Тоест, докато не забременее от него или опитите им да заченат дете се окажат неуспешни – даже, ако тя самата смята, че няма нужда от деца. Тогава вече, след изчезването на влюбването, жената с чиста съвест може да прехвърли въпросния мъж в категории като „некадърник“, „неудачник“ или „къде ми бяха очите“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com